2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
işte analık duyguları şimdiden başlamış valla..

bebek pozisyon değiştirdiyse ondan oluyordur belki güneşim yaa..
bu haftalarda olabilirmiş oyle, bebek ağırlaştıkça aşağıda toplanıyor..
nette okumuştum..
ya inş ondndır bide bende buaralr duscek gıbı hıssdıyorum böle elım hep asagıdan karnıma gıdıyor tutyorum halbukı eskıden bu hamişler neden karnını tutar dıye solenrdım🙁

ben de hiç gelemedim, bi iyi akşamlar bile diyemedim.

Ben bugün rapor almaya gidiyorum.:yahoo:
dr umu görsem gel bi bakalım dese ne güzel olur...

dün gece yine rüyamda kızcağızımı gördüm. yeni doğmuş pespembe bişiydi, ama yanakları pütür pütür isilik olmuş gibiydi. eşimin ailesinin bi safranbolu evi var, sözde orda doğum yapmışım, ve bebeğe kıyafet bulamamışlar, eski bezlere sarmışlar. nasıl üzülüyorum evde olsaydık bi sürü kıyafeti vardı diyorum.

Kolay gelsin canım, ben de perşembe günü gideceğim.. Kızını rüyanda görmen de çok hoş olmuş...

kızlar gunaydın nasılsınz bakalım ya dun benm karnmda acayıp oynmlr oldu acaba bebek yer flnmı degstrdı ole tekme gıbı falan dııldı buarada bide herkes karnın asagı ınmiş dıyornedemek o kotu bişimi?

Günaydın Canım... Ben de dün ilk defa oğlumu gördüm.. Böyle karnım dalgalandı falan.. Bi tuhaftı..

valla yaparsın :n028:
o zaman sende mi 35. haftada cıkmış olacaksın esmer?

geçen gün bizm hast. de çalışan geçen yıl doğum yapmış bir kız dedi ki..
32. haftadan sonrası gerçekten çok zor, adamlar bilmiş de 32. haftada izin demişler dedi.
ben de dayanırım diyordum ama 32 den sonra 12 gün çalışabildim sadece, mümkün değil çalışamadım dedi..

evet 35. haftamı doldurmuş olucam
ama şimdilik iyiyim biliyosun 32. haftadayım şuan
hiçbir sıkıntım yok çok şükür bazı ağrılar oluyo ama
oda normal hamieyiz çünkü
35 çıkıcam ama burdakiler ara ara çağırsak 1-2 saatliğine uğrarmısın filan demeye başaldılar birde internet üzerinden yapılcak işleri getirsek doğumdan önce tabi yardımcı olurmusun filan dediler eee bende olur yapabildiğim kadar yaparım dedim
anlayacağın pek rahat bırakmayacaklar beni

kızlar gunaydın nasılsınz bakalım ya dun benm karnmda acayıp oynmlr oldu acaba bebek yer flnmı degstrdı ole tekme gıbı falan dııldı
buarada bide herkes karnın asagı ınmiş dıyornedemek o kotu bişimi?

Günaydın vatoz, bana da aynı şeyi dediler, karnın aşağı inmiş diye, siz kendi ..çınıza bakın deseydim keske ama sonradan aklıma geldi

Bu arada arkadaşından haber var mı?

ben de hiç gelemedim, bi iyi akşamlar bile diyemedim.

Ben bugün rapor almaya gidiyorum.:yahoo:
dr umu görsem gel bi bakalım dese ne güzel olur...

dün gece yine rüyamda kızcağızımı gördüm. yeni doğmuş pespembe bişiydi, ama yanakları pütür pütür isilik olmuş gibiydi. eşimin ailesinin bi safranbolu evi var, sözde orda doğum yapmışım, ve bebeğe kıyafet bulamamışlar, eski bezlere sarmışlar. nasıl üzülüyorum evde olsaydık bi sürü kıyafeti vardı diyorum.

Hayır olsun leach, eski bez de olsa içinde pambık gibi bir bebek, insan nasıl seveceğini şaşırır yaa.
valla yaparsın :n028:
o zaman sende mi 35. haftada cıkmış olacaksın esmer?

geçen gün bizm hast. de çalışan geçen yıl doğum yapmış bir kız dedi ki..
32. haftadan sonrası gerçekten çok zor, adamlar bilmiş de 32. haftada izin demişler dedi.
ben de dayanırım diyordum ama 32 den sonra 12 gün çalışabildim sadece, mümkün değil çalışamadım dedi..

Anaaaa yandık desene, dün patronla konuşuyoruz ne zaman izne çıkacan dedi, bi sorun olmazsa haziran başında dedim, ne sorun olcak maşallah bomba gibisin dedi.
İnşallah bomba o zamana kadar su koyvermez

evet 35. haftamı doldurmuş olucam
ama şimdilik iyiyim biliyosun 32. haftadayım şuan
hiçbir sıkıntım yok çok şükür bazı ağrılar oluyo ama
oda normal hamieyiz çünkü
35 çıkıcam ama burdakiler ara ara çağırsak 1-2 saatliğine uğrarmısın filan demeye başaldılar birde internet üzerinden yapılcak işleri getirsek doğumdan önce tabi yardımcı olurmusun filan dediler eee bende olur yapabildiğim kadar yaparım dedim
anlayacağın pek rahat bırakmayacaklar beni
valla ben de pek rahat bırakılacağımı sanmıyorum ama
işleri devredeceğim tipe yardımcı olmak için ilk 2-3 hafta, haftada 1 gün birkaç saat uğrarım belki.. ben de teklif ederim.
öle bıraktı haftalarca yokoldu demesinler

Geri