2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bişi söyleyeceğim... Ben ticker falan derkeni kim kimdi karıştırdım hee... Nicki değişenleri bi söylesenize arkadaşlar... arceya yı biliyorum bi tek...

Selam melekler nasılsınız forumumuza transfer olmussunuz okudumda çok mutlu oldum ben geçen seneden berı üyeyım buraya ama baska bölümdeydım sızlerı gördüm yazmak ıstedım bende hamıleyim ekım sonu dogum görünüyor kısmet olursa sızlerınde az kalmıs dogumlarınıza Allah yardımcılarınız olsun
evet canım başka diyarlardan buralara geldik.. mutluyuz şimdilik.. daha doğrusu beraber oldugumuz için mutluyuz.
diğer tarafta hepimizin canını sıktılar, izin vermedik..
senin de Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallahhh

Selam melekler nasılsınız forumumuza transfer olmussunuz okudumda çok mutlu oldum ben geçen seneden berı üyeyım buraya ama baska bölümdeydım sızlerı gördüm yazmak ıstedım bende hamıleyim ekım sonu dogum görünüyor kısmet olursa sızlerınde az kalmıs dogumlarınıza Allah yardımcılarınız olsun
hosbulduk canımm..
valla tranfer olduk buraya topluca
cok mutlu oldukk..
bebegını saglıkla kucagına alırsın ınsallah sende..

merhaba canım, evet toplu göç yaptık
rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

yivrular anlatıyom
tickerları oluşturunca
bb code yazan yeri tamamen kopyaladım ben.. http ile başlayan yeri almadım eskisi gibi, tümünü kopyaladım.
sonra o signatura yazan yere geldim
orada büyük kare pencere var ya
oraya yapıştırdım..
sonra kaydettim.
bidaha aynı yere girdim, resmin yanında bir de adres belirmişti onu sildim..
deneyin nan
beceriksiz hatunlar

Geri