bana direk eşinden yararlanamazsın dediler canım maaş aldığım için çok uğraştık dün tabi sinirlerimizde gerildi ama haziran sonuna kardar kendi sskamdan yararlanacakmışım sonra eşimin üzerine geçeceğim. Aslında şu şeker hastalığı çıkmasa bundanda haberimiz olmayacaktı . Her işte varmdır bir hayır diyorum. Buradanda paylaştım ki aynı durumda olanlar varsa halletsinler
biz buraya transfr olduk canım 🙂)) hepimiz o yollardan geçtik ben 2 yıl tedavi gördüm ama olmadı ara verdim 6 ay sonra kendi geldi meleğim dilerim çok fazla beklemeden anne olursun inşallah
EVT CNM KESİNLİKLE VAKTİNİ BEKLİYORUZ AMA ÇOK BEKLEME İNŞ 10 AY OLDU BNMDE ARTIK HER AN AĞLAMA MODUNDAYIM BEBİŞ GÖRDÜĞÜMDE aLLAHIM BANADA ANNELİK NASİP ETSİN İNŞŞ
çok saolll hoşbuldukkkkk cnm aynen öyle oldu toplu transfer:laugh:.işte inşallah hepimiz haziranda doğum yapıcaz.şimdi siteye alışmaya çalışıyoruz🙂dua etmezmiyiz cnm yaa. inşallah tez zamanda güzel haberlerini duyarız.dualarımız seninle...
İİ YAPMIŞSINIZ MEKANIMIZ GÜZELDİR BENCE ALIŞTINIZ BİLEEEE HIZINIZA YETİŞEMİYORUM VALLA HAMİŞ HAMİŞ İİ İLERLİYOSUNUZ😛iha:
İNŞALLAH BENDE BURDA SİZLERE DOĞUMUNUZDAN NCE GÜZEL Bİ HABER VERİRİM CNM
Canımm çok teşekkür ederiz.. Allah en kısa zamanda bebeğine kavuşturur seni inşallah.. Evet buraya transfer olduk toplu halde, gayet de memnunuz.. Hoşbulduukkkk
Duyfeeer şu aşağıya kopyaladığın pngye kadar olanı, signatür ayarlarında yer alan yazı penceresinin üstündeki grafik ekle butonuna tıkla ve oraya ekle.
Hani resim ekler gibi, sonra önizleme yap ve signatürü kaydet