2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bana direk eşinden yararlanamazsın dediler canım maaş aldığım için çok uğraştık dün tabi sinirlerimizde gerildi ama haziran sonuna kardar kendi sskamdan yararlanacakmışım sonra eşimin üzerine geçeceğim. Aslında şu şeker hastalığı çıkmasa bundanda haberimiz olmayacaktı . Her işte varmdır bir hayır diyorum. Buradanda paylaştım ki aynı durumda olanlar varsa halletsinler

tamam direk eşinden yararlanamazsın ama fındıklı ssk dan da oluyor
belkide işkur da aynı işi görüyordur

Tekrar denemeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonrada yeteeeeeeeeerr diye cığğğğğğğlık atııığğğğcammmmm valllaaağğğğğğğğğğğğ

Hoşbulduk Harbi melek, inşallah en kısa zamanda senin bebeğin de karnında olur
AMİN CNM BNM İNŞLALAHHH
biz buraya transfr olduk canım 🙂))
hepimiz o yollardan geçtik ben 2 yıl tedavi gördüm ama olmadı
ara verdim 6 ay sonra kendi geldi meleğim dilerim çok fazla beklemeden
anne olursun inşallah
EVT CNM KESİNLİKLE VAKTİNİ BEKLİYORUZ AMA ÇOK BEKLEME İNŞ 10 AY OLDU BNMDE ARTIK HER AN AĞLAMA MODUNDAYIM BEBİŞ GÖRDÜĞÜMDE aLLAHIM BANADA ANNELİK NASİP ETSİN İNŞŞ
Teşekkür ederiz... Hoşbulduk... Umarım seninde gönlüne göre olur herşey, Meleğini kucağına alırsın zamanı geldiğinde...
İNŞALLAH CNM ÇÇOK SAOLUNN
çok saolll hoşbuldukkkkk cnm aynen öyle oldu toplu transfer:laugh:.işte inşallah hepimiz haziranda doğum yapıcaz.şimdi siteye alışmaya çalışıyoruz🙂dua etmezmiyiz cnm yaa. inşallah tez zamanda güzel haberlerini duyarız.dualarımız seninle...
İİ YAPMIŞSINIZ MEKANIMIZ GÜZELDİR BENCE ALIŞTINIZ BİLEEEE HIZINIZA YETİŞEMİYORUM VALLA HAMİŞ HAMİŞ İİ İLERLİYOSUNUZ😛iha:
İNŞALLAH BENDE BURDA SİZLERE DOĞUMUNUZDAN NCE GÜZEL Bİ HABER VERİRİM CNM
ohh be eskı bı uye bulabıldık sonunda
arasıra ugrarsan sevınırız canım yardım almak ıstedıgımız seyle roluyor cunkı..
bız hepımız hazıran annesı olcaz ınsallah.
allah senınde gonlune gore hayırlı bı evlat verırı ınsallah canımm..
bırde mod bulmamız lazım kactıgımız kısı pesımızden geldıde burdada huzursuzluk cıkarmasın=))
TABİKİ TATLIM NE DEMEK YARDIMCI OLURUM TABİİ.HEH İŞTE MOD DEĞİLİM ODA GELİR SİZE HOŞGELDİNİZ DEMEYE SANIRIM :laugh:
Canımm çok teşekkür ederiz..
Allah en kısa zamanda bebeğine kavuşturur seni inşallah..
Evet buraya transfer olduk toplu halde, gayet de memnunuz..
Hoşbulduukkkk
SAOL CNM İNŞŞ KAVUŞURUM BENDEEE

Geri