dae Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #331 profıl ayarlarında ımze yerı varya sıgnatur dıye yazıyor oraya yapıstırıyorsun canım
S srmrhan Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #332 kızlar bu mail grubuna üye olmam için nasıl ekliycem benim face im yok o olmazsa olmaz mı?
duyfer_2006 Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #333 Arkadaşlar nasıl yaptınız yaa tickersları öğretyin banadaa
duyfer_2006 Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #335 arceya' Alıntı: hakkaten hee.. Genişletmek için tıkla ... dae' Alıntı: profıl ayarlarında ımze yerı varya sıgnatur dıye yazıyor oraya yapıstırıyorsun canım Genişletmek için tıkla ... cnm yoğunluktan yeni fırsat buldum nasıl yaptınız tickersları
arceya' Alıntı: hakkaten hee.. Genişletmek için tıkla ... dae' Alıntı: profıl ayarlarında ımze yerı varya sıgnatur dıye yazıyor oraya yapıstırıyorsun canım Genişletmek için tıkla ... cnm yoğunluktan yeni fırsat buldum nasıl yaptınız tickersları
S srmrhan Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #337 *Stella*' Alıntı: imzam görüküyor mu Genişletmek için tıkla ... hayır gözükmüyo
arceya Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #339 *Stella*' Alıntı: imzayı eklerken önizlemede gözüküyor ama Genişletmek için tıkla ... tamam şimcik olmuş
*Stella*' Alıntı: imzayı eklerken önizlemede gözüküyor ama Genişletmek için tıkla ... tamam şimcik olmuş