merhaba kızlar, annem bugun sabah dondu ızmıre, cuma gunu kardeşım dogum yapıyor. mecbur gıttı onun da evını temızlıcekler hazırlanacaklar var. annem gıderken cok agladım, hala daha aglamaya meyıllıyım. eşim annemı göturdukden sonra kızıma sarılıp hıçkıra hıçkıra agladım,yapayalnız kalmış, yetesız olacak gıbı hıssedıyorum kendımı, nasıl başarıcam bılmıyorum, zaten dogdugundan berı gecelerı uyumuyor, ben bıtmış durumdayım ustune bıde yalnız kaldım. ALLAHım yardım etsın başka bırşey dılemıyorum. o ağlayınca elım ayagım karışıyor bırbırıne, sutum degersız, hacım olarak yer kaplıyor sadece mıdesınde. neredeyse 100 cc içiyor karnı şişiyor ama doymuyor sonra 2 saat delırıyor açlıktan mama da veremıyorum kusuyor karnı dolu oldugu için. sonra 2 saat sonra mama verıyorum hemen uyuyor kuşum. nefret geldı sut vermek ıstemıyorum arttık resmen, ne yapsam yaglanmadı sutum. bardak bardak tavuk suyu et suyu içiyorum banamısın demıyor.bende durumlar bu. şu gunler çabucak geçse söyle 4 aylık olsa ne guzel olur.
bu arada gezmeye falan gıden var mı bebegınle, ben daha çıkmadım evden kafayı sıyırcam yakında