2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anam listeye baktımda 4_5 kişi kalmış herhalde doğum yapacaklar maşallah kazsız belasız atlattınız kızlar darısı bizim başımıza

günaydın dae
maşallh ata berke siz büyüttünüz valla bebişleri darısı bekleyenlerib başına

bu arada bu hfta giremdim annem geldi temizlik falan yapıldı

cuma günü yine eve gitcek cok şükür benim sıkıntım yok git dedim babamada yazık çünk son hafta gelirsin dedim nasıl olsa daha 3 haftamız var doğumdan sonrada kalcak
bu arada bana kalsa ben bir 2_3 ay daha hamile kalırım herhalde🙂
bakalım bu cumartesi catı muanemiz var hadi hayırlısı bakalım
kızlar catı muanesinden sonra kanama olurmu hazırlıklımı gideyim yanımda ped götürüeyiiimmi acaba

saol cnmm
2 haftamızı gerıde bıraktım 3. haftamıza basaldık bugun oglusumuzla..
darısı tum bekleyenlere ınsallahh..

catı muayenesınden sonra lekelenme olabılrı ama ole cok fazl bı sey olmaz.
ay hamılelıkten sıkılmadınmı helekı su sıcaklarda...

günyadın herkese birazadan doktora gidicem gitmeden bi bakıyım dedim vücudumun her yeri kızarık içinde göbeğimin altı desen kaşımaktan mı nedir kıpkırmızı beyaz boşluk kalmamış dua edinde kötü bişey çıkmasın isilikmi oldum ben nedir ya

dae cim valla sıkılmadım cok kilo almadığım içi kendimi 7 aylık gibi hissediyorum sadec önimde bir karpuz taşıyorum

balkavanozu sonlara biz kaldık devamlı duş alıyormusun cok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz

dae cim valla sıkılmadım cok kilo almadığım içi kendimi 7 aylık gibi hissediyorum sadec önimde bir karpuz taşıyorum

balkavanozu sonlara biz kaldık devamlı duş alıyormusun cok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz

ay ben hıc sevmedım hamılelıgı
cocuk dogurmanın baska yontemı var mı acep =)):meçhul:

sağolun kızlar valla bende sevmedm hamileliği heleki şu son zamanlarda dün akşam hüngür hüngür ağladım eşime artık dayanamıyorum gidip aldıralım istemiyorum normal doğum felan dedim pazartesiye kadar bekleyelim dedi o da azcık daha dayan dedi bakalım

dae meraba canım.naber?kızlar bişey sorcam kaç saat aralıkla emdırıyonuz.gece uyuduğu zaman emzirmek için uyandırıyomusunuz,bide göbeği düştü kızımın yıkamalıyım demı ama çok korkuyorum,göbeğinde hafif kan vardı ben alkolle pansuman yapıyorum.şu büyütme ve bakım işini biraz anlatabilirmisiniz.........ben tulum giydiremiyom hastane çıkışındaki tulumlar büyük gibi geliyo zıbınla patıklı alt giydırıyorum.ne yapcam şaşırdım çok zor işmiş.İlk başta kızım kılo kaybettı sonra bu perşembe kılo almışmı kontrolumuz var.ama mememin birini sağıyorum hiç mziremiyom yarasından,diğeride ona yakın.Hep ağlıyorum.tam bı kabu ya kızlar.Halim berbat.Artık buralarda yazı yazmak benım için lüks gibi bişey.

Geri