2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
özbekciğim sıkma canını,
sen içini ferah tut, son zamanlarda kilo alıyor bu veletler,
aletlere de pek güvenmiyorum ben,
çapada yada cerrahpaşada çok ii proflar var, bence birine randevu al onlara git canım.

cnım acıkcası kendi drdan cok menunum oda benide begide iyi takip ediyor sadece maddi konuda iyice hırpalancaz eşimede kıyamıyorum adamın yüzü düştü düşünmeten allahım hakkımızda hayırlısını versin sonuçta içimizde kalmıcakya bu veletler

cnım acıkcası kendi drdan cok menunum oda benide begide iyi takip ediyor sadece maddi konuda iyice hırpalancaz eşimede kıyamıyorum adamın yüzü düştü düşünmeten allahım hakkımızda hayırlısını versin sonuçta içimizde kalmıcakya bu veletler

benim doktor da aynı şeyi diyor, elbet bu çocuk çıkacak, sen kafana takma kuzu...

allah razı olsun kızlar valla cumartesinden beri dup durup gözlerim doluyor annelik cok zormuş bunu cok iyi ögrendim allahım hayırlısıyla kucagıma alamayı nasip etsin
kilosu 2600 _2800 dogsa razıyım

allure canım centilklenme bebgi kordonda iki tane ana atadamarla kan besliyor bunun birinde hafifi daralma vardı buna centiklenme deniniyor

haftasına göre cok düşük degil ama
2 haftada adece 200 gr almış gözüküyor dediginiz gibi ultrason kilo ölçümlerine cok inanmıyorum ama annelik işte 🙂

allah razı olsun kızlar valla cumartesinden beri dup durup gözlerim doluyor annelik cok zormuş bunu cok iyi ögrendim allahım hayırlısıyla kucagıma alamayı nasip etsin
kilosu 2600 _2800 dogsa razıyım

allure canım centilklenme bebgi kordonda iki tane ana atadamarla kan besliyor bunun birinde hafifi daralma vardı buna centiklenme deniniyor

haftasına göre cok düşük degil ama
2 haftada adece 200 gr almış gözüküyor dediginiz gibi ultrason kilo ölçümlerine cok inanmıyorum ama annelik işte 🙂

Canim bak ben birkac defa yazmistim bilmem okudun mu, sen 2 haftada 200 gram almis diyorsun benim olcumlerde 2 haftada 200 gram vermisti kizim ve ustune ustelik boydan da kuculmustu.
Bunu iki defa yasadim, o yuzden ben inanmiyorum ki olcumlere.
Ki ben fark ettim ki nezaman kalabalik olsa daha cabuk olcum yapiyor doktor, nekadar sakin olursa okadar uzun inceliyor ve sanirim o gunlerde olcumler daha dogru.
Saglikli olsun da kilosu da onemli degil dedigim gibi kuzenimin kizi 2.5 kilo anca dogdu ama simdi fildir fildir cimcime yani dogdugu kilo da cok fazla bisi ifade etmiyor.

özbekcm takma kafana sağlıkla doğar bebişin inş.bu arada cihazlar farklı olduğundan iki ölçümü kıyaslama bence aynı cihazın verilerini kıyaslamak lazım,sen kendi doktoruna görün bence yinede.sağlıklı olsunda kilosu çok sorun değil doğunca sen onu besler tontiş yapatrsın annesi

evet allurecim okumuştum canım

diyorumya annelik duygusu cok farklıymış düşünmeden edemiyorsun

yada bu ara iyice sıklıldım bunalımamı ne giriyorum cünkü cevremde hiç kimse yok calıştığım için komşuda edinememiştim
birde herseyimi herkese enlatım sonrada dedikodusunu yapılmasını sevmiyorum o yüzde herese iyi hoş deyip geçiyorum
burya yazdım ya birazda olsa rahatladım kızlar cünkü kimse bizi bizden daha iyi anlayamaz su an

sinhacım evet bende öyle düşündüm bu cumartesi kendi drma randevu aldım birde orad giriyim yeniden

bakalım bu cumartesi nasıl gelcekse

dr muzda gecen hafta sen nerdeydin dicek bana 🙂

Geri