valla sorma stella biz bi kaç kişi kaldık böle kurbanlık koyun gibi bekleyen diğer bebişler geldikçe sabırsızlanıyorum. Her pazartesi kontrol var artık benim önümüzdeki hafta bakmıycakmış çatıma bi daha 2 hafta sonra tekrar bakıcaz ama dedi kendini çok kasıyosun dedi off elleri içimdeyken kasma demek kolay tabi sen bu hafta hangi gün gidicen bakalım ne kadar olmuş acaba beril?
hepsi son hazırlıklara daldı sanırım dae.oğluşun nasıl bakalım.benim kızçe uyuyor gündüzleri ama geceleri fena ayaktayız.aynı karnımdaki gibi 22.30-24.00 arası kuduruyor resmen ya.
yaaa benimkide gündüzleri iyi uyuyor hele birde banyodan sonra en az 3 saat uyuyor emzirmek için uyandırmak istiyorum mümkün değil. geceleri de 2-3 defa kalkıyo. oda çok normal bir durum. benim kızım akıllı uslu ama teyzeleri maşallah diyelimmm
yaaa benimkide gündüzleri iyi uyuyor hele birde banyodan sonra en az 3 saat uyuyor emzirmek için uyandırmak istiyorum mümkün değil. geceleri de 2-3 defa kalkıyo. oda çok normal bir durum. benim kızım akıllı uslu ama teyzeleri maşallah diyelimmm
maşallah esmrcim valla ben akıllı uslu demeye korkuyorum nazar değiyor heralde nezaman öyle desem o geceyi zehir ediyor sebepsiz ağlıyor ve insan ne yapacağını bilemiyo çaresiz kalıyor ya o sinirimi bozuyor.
benım oglusun bıraz kaka gaz problemı oldu
ama ıkı gundur dah aıyı cok sukur
gecelerı 12 2 arası bıraz huysuzuz.
gece 4.5 ta kalkıyoruz bırde 7.5 ta
ozellıkle mısafır gelınce uyanmıyo oglusum yuzunu gostermıyo kımseye
kapatıyo yuzunu =))
benım oglusun bıraz kaka gaz problemı oldu ama ıkı gundur dah aıyı cok sukur gecelerı 12 2 arası bıraz huysuzuz. gece 4.5 ta kalkıyoruz bırde 7.5 ta ozellıkle mısafır gelınce uyanmıyo oglusum yuzunu gostermıyo kımseye kapatıyo yuzunu =))