Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cosmo canım nişanın gelmiş olabilir ama suyun gelmemişse, sancının olup olmaması önemli değil önemli olan suyunun gelmiş olması suyun gelmemişse sancın yoksa ve bebek hareket ediyorsa bence gitme bol dinlen ve su iç ve rahat oll
ha bide suni sancıdan bende çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı bende sancısız gitmiştim doktora suyum gelice mecbur gittim sancısız 4 cm açılma vardı o yüzden suni sancı verdiler korkulacak bişey yokmuş yani gerçi bünye meselesi ben biraz kuvvetli bir bünyeye sahibim hayırlısı tatlım rahat ıol
Gül kurusu aramadım Dr umu arasam kop gel der bana
Ama az önce o netde okuduğum sümüksü akıntı geldi
Sanırım bu akıntıdan sonra 2 gun içinde doğum gerçekleşiyomuş
ben azucuk panik atagım da ondan heyecan yaptım yawrııım. madem öyle dıyorsun, önemlı olan senın kendını nasıl hıssettıgın. hayırlısı olsun bi kaç gune gelcek o zmaan
cosmo canım nişanın gelmiş olabilir ama suyun gelmemişse, sancının olup olmaması önemli değil önemli olan suyunun gelmiş olması suyun gelmemişse sancın yoksa ve bebek hareket ediyorsa bence gitme bol dinlen ve su iç ve rahat oll