gülkurusu bende hergün buz gibi karpuzları götürüp döt göbek açık geziyorum. valla bir gün senin gibi üşütmezsem iyidir. sende dikkat et bol sıvı al . ishal halsiz bırakır seni
gülkurusu geçmiş olsunn.. gecen gece bana da bişi dokundu sanırım ben de çıkardım.. midem bugun de bir tuhaf.. kasıklarımda hafiften ağrı var bugun de.. bakalım öğleden sonra doktora gidecez, sancım fln cıkacak mı.. en korktugum sey de normal kontrole gitmişken haydeeee doğuma denmesi ve hazırlıksız yakalanmak :çitos: o nedennen banyomu fln yapıp hazır gidiyom artık kontrollere
bende kontrole gıderken hemen eve makıne ttuyorum tozları alıyorum yatak örtusunu serıyorum, banyomu yapıorum öyle cıkıyorum bıde gelemem gerı dıye. bu haftalarda oldugumuza ınanamıyorum hala daha yaaa
Slm kızlar kimse kalmadımı yaffff
Dün geceden bu yana wc ye çıktığımda peçeteye leke halinde kan geliyo ama çok miniik kasıklarımda da ağrı oluyo o arada tabi
Acaba sıra bende mi?
benım de özbek, saatler geçmiyor, temızlık yapamıom mutfaga gıremıom yoruluyorum, ee dışarı zaten çıkamıyorum yanıyor dışarısı, evde boş oturmak ne zormuş anladım. ALLAH elden ayaktan düşürmesın cehennem azabı gibi
cosmo hayirlisi olsun ama ben olsam dayanamaz arardim doktoru...
benim de cok canim sikildi kendimi disari ativeresim var da korkuyorum ototbusle gidip gelmeye manyak gibi kullaniyolar diye..ama yok yok dayanamiycam cikiyim azcik dolasiriim hem hava da serin