Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende gece uyuyamadim kalktim oturdum tv izledim 2 saat, esim gittikten sonra da bu sabah ilk defa uyuyabildim onun zaferi de 1 saat surdu akillinin biri aradi ona uyandim uyku da tutmadi birdaha.
Etimelo o bas agrisi bende de oluyor bu son 1,2 haftadir. Pat diye bi giriyor dayanilacak gibi olmuyor cok sukur en fazla yarim saat bir saat suruyor sonra da tamamen kesiliyor geri.
meloş allure ve gülkurusu size de geçmiş olsun. sıcaklardan dolayı mı acaba baş ağrısı oluyor ??
gülkurusu bende hergün buz gibi karpuzları götürüp döt göbek açık geziyorum. valla bir gün senin gibi üşütmezsem iyidir. sende dikkat et bol sıvı al . ishal halsiz bırakır seni
gülkurusu geçmiş olsunn.. gecen gece bana da bişi dokundu sanırım ben de çıkardım.. midem bugun de bir tuhaf.. kasıklarımda hafiften ağrı var bugun de.. bakalım öğleden sonra doktora gidecez, sancım fln cıkacak mı.. en korktugum sey de normal kontrole gitmişken haydeeee doğuma denmesi ve hazırlıksız yakalanmak :çitos: o nedennen banyomu fln yapıp hazır gidiyom artık kontrollere
ulen 38. haftada olduguma inanamıyorum.. bir zamanlar 20 li haftalar bile ne kdr uzak gelirken şimdi bitti bitecek vakit.. ay allam 4 günüm kaldı çok heyecanlıyım.. bir yandan da ferhat göçer in kızım şarkısını dinliyorum, damara bağladım, ay cok duygulandım.. ilk kucagıma fln aldıgımda neler hissedeceğim çok merak ediyorum
bir de ne kdr olsa herkes doğurduktan sonra buraya eskisi kdr giremicez.. birimiz olsa diğerimiz olmıcaz hepberaber biraraya gelmemiz çok zor olacak.. o eski muhabbetleri gülmeleri yaşadıgımız güsel şeyleri çok özleyeceğim ne kdr çok sey yaşadık suralarda değil mi yaa
gülkurusu geçmiş olsunn.. gecen gece bana da bişi dokundu sanırım ben de çıkardım.. midem bugun de bir tuhaf.. kasıklarımda hafiften ağrı var bugun de.. bakalım öğleden sonra doktora gidecez, sancım fln cıkacak mı.. en korktugum sey de normal kontrole gitmişken haydeeee doğuma denmesi ve hazırlıksız yakalanmak :çitos: o nedennen banyomu fln yapıp hazır gidiyom artık kontrollere
bir de ne kdr olsa herkes doğurduktan sonra buraya eskisi kdr giremicez.. birimiz olsa diğerimiz olmıcaz hepberaber biraraya gelmemiz çok zor olacak.. o eski muhabbetleri gülmeleri yaşadıgımız güsel şeyleri çok özleyeceğim ne kdr çok sey yaşadık suralarda değil mi yaa
evet ya artık çok sık giremeyiz. bir aralar 20 kişi bir arada olup muhabbet ederdik şimdi 3 kişi bulsak seviniyoruz. ama bebeklerimizi görünce burayı pek de aramayız herhalde.🙂
artık sohbetlerimiz de şekil değiştiri.r yok kustu yok mıçtı derken artık bebeklerimizle ilgili konuşmaya başlarız.
bende akşamdan banyomu yaptım temizlendim ne olur ne olmaz 🙂 ayy çıkıcam şimdi. çok heyecan yaptım
evet ya artık çok sık giremeyiz. bir aralar 20 kişi bir arada olup muhabbet ederdik şimdi 3 kişi bulsak seviniyoruz. ama bebeklerimizi görünce burayı pek de aramayız herhalde.🙂 artık sohbetlerimiz de şekil değiştiri.r yok kustu yok mıçtı derken artık bebeklerimizle ilgili konuşmaya başlarız.