2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam kizlar kimsecikler yok tenhalasti buralar iyice ben de evde otur otur naapcami bilmiyorum, aceba otobusle gezmeye mi gitsem annem kizdi sakin cikma dedi boyle de patlarim ben ... bir de marya denize girmis ya acaba bi sakincasi yok mu son zamanlarda ?? eger bi sakincasi yoksa suyu buldugum yerde direk atarim kendimi suyun icine kocaman gobek falan dusunmem hic 😀

Slm kızlar kimse kalmadımı yaffff
Dün geceden bu yana wc ye çıktığımda peçeteye leke halinde kan geliyo ama çok miniik kasıklarımda da ağrı oluyo o arada tabi
Acaba sıra bende mi?

cosmo sümükümsü akıntında varmı, belki nişanın geliyordur,
doktorunu aradın mı
hadi hayırlısı

bizde gittik kontrolümüzü olduk, nst de sancı çıkmadı
suyu gayet iyi, ultrasonda renkli gösterdi çok şekerdi tombik olmuş uyuyordu
boynunda kordonu yok
ama kanala girmemiş daha başı yukarda dedi
alttan muyene yaptı,
herşey normal
kansızlık için hematoloji doktorunla görüş dedi, doğum şeklini konuş dedi
bi anemi hastasına hematoloji doktoru sezeryan ol demiş, bakalım sana ne diyecek dedi
yarın sabaha randevu aldım,
herşeyin öncelikle hayırlısı tabi ama inşallah normal olma demez
kilosunda pek bir değişiklik olmamış bir haftada
haftaya tekrar gideceğiz

şimde annem evde sağolsun koltuk kılıflarını çıkardık makineye attık
kolçaklarını siliyor
evde bi işim kalmamış olacam

Slm kızlar kimse kalmadımı yaffff
Dün geceden bu yana wc ye çıktığımda peçeteye leke halinde kan geliyo ama çok miniik kasıklarımda da ağrı oluyo o arada tabi
Acaba sıra bende mi?

Canım kasıklarına giren ağrı süreklimi ara aramı ara araysa zamanına bak nekadarda bir oluyor aynı benim doğuma giderken anlattığın gibi olmuştu ağrı şiddetli olmadığı için inanamamıştım regl ağrısı gibiydi

Kanama kahverengi böle akmıyo sadece peçetede belli belirsiz görüyom, sümüğümsü falan yada çok diil
Wc den çıktığım esnada kasıklarımda ağrı oluyo, kasılma gibi bişiy yok
Şu an hastaneye gitsem snaırım suni sancı verirler oyuzden araamdım dr
Cemre de karnımda kıpır kıpır maşallah

Canım sen kendini sürekli kontrol et gözün saatte olsun bende bu doğum sancısı olamaz diye gittiğimde 5 cm açılmıştım bile 🙂 ağrında artış olursa doktorunu hemen ara. Hayırlısı olsun şekerim