arceya Yeni Üye Üye 3 Haziran 2010 #25.421 lovefun' Alıntı: Hadiii iyi geceler herkesee kaçtım bennnn muccckkkkk Genişletmek için tıkla ... iyi geceler yiurummmm :fırtına:
lovefun' Alıntı: Hadiii iyi geceler herkesee kaçtım bennnn muccckkkkk Genişletmek için tıkla ... iyi geceler yiurummmm :fırtına:
arceya Yeni Üye Üye 3 Haziran 2010 #25.422 ay ben de uyumaya calışayım bari kocam yan koltukta horlamaya basladı bile :çitos:
etimelo Yeni Üye Üye 3 Haziran 2010 #25.423 İyi geceler kızlar, ben de çok yoruldum son müsait kıymetli günlerimizi dinlenerek geçirebilsek keşke... ama evde insan işten daha çok yoruluyormuş, kısıtlı zamanda yapılacak ne çok iş varmış...
İyi geceler kızlar, ben de çok yoruldum son müsait kıymetli günlerimizi dinlenerek geçirebilsek keşke... ama evde insan işten daha çok yoruluyormuş, kısıtlı zamanda yapılacak ne çok iş varmış...
A archimim Yeni Üye Üye 3 Haziran 2010 #25.424 yaşasın ilk ben uyanmışım 🙂 gece 1 de yattım sabah 6 da kalktım. kocamı da besledim işe gönderdim. az sonra da ben besleneyim
yaşasın ilk ben uyanmışım 🙂 gece 1 de yattım sabah 6 da kalktım. kocamı da besledim işe gönderdim. az sonra da ben besleneyim
*STELLA* Yeni Üye Üye 3 Haziran 2010 #25.425 günaydın archi bende belimin ağrısından erkenden uyandım bugün hem yeni haftamıza başladık hemde kısçemi görecem
günaydın archi bende belimin ağrısından erkenden uyandım bugün hem yeni haftamıza başladık hemde kısçemi görecem
A archimim Yeni Üye Üye 3 Haziran 2010 #25.426 *STELLA*' Alıntı: günaydın archi bende belimin ağrısından erkenden uyandım bugün hem yeni haftamıza başladık hemde kısçemi görecem Genişletmek için tıkla ... ne tesadüf bende yeni haftaya başladım ve doktora gidicem bakalım sıpam napıyor
*STELLA*' Alıntı: günaydın archi bende belimin ağrısından erkenden uyandım bugün hem yeni haftamıza başladık hemde kısçemi görecem Genişletmek için tıkla ... ne tesadüf bende yeni haftaya başladım ve doktora gidicem bakalım sıpam napıyor
A archimim Yeni Üye Üye 3 Haziran 2010 #25.428 günaydın özbek sende erkencisin yoksa gene misafirin mi geliyor 🙂
ozbek83 Yeni Üye Üye 3 Haziran 2010 #25.429 yok canım ben her sabah 7 de kalkıyorum eşimle kahvaltı yapıyorum benim sıpaya kilo aldırmak için 🙂
A archimim Yeni Üye Üye 3 Haziran 2010 #25.430 bende evdeyim ya uyuyamıyorum . işe gitsem kalkmam bu saatte. bu durum da en çok eşimin işine yaradı adamcağız kahvaltı yüzü gördü 🙂 bende 1 saat kestireyim bari gözlerim yandı. sonra da doğru doktora. bakalım neler olmuş 10 günde
bende evdeyim ya uyuyamıyorum . işe gitsem kalkmam bu saatte. bu durum da en çok eşimin işine yaradı adamcağız kahvaltı yüzü gördü 🙂 bende 1 saat kestireyim bari gözlerim yandı. sonra da doğru doktora. bakalım neler olmuş 10 günde