A archimim Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.301 etimelo' Alıntı: selam kızlar ben de gittim raporumu kapattım, kiraz yiyordum ellerim mosmor oldu kirazlardan ben de o yüzden sadece okuma modundaydım maşallah annelerimiz artmaya başladı, bakalım biz ne zaman bebiklerimizi alicaz kucağımıza elh 11:17de mesaj çekmişti hala beklemedeyim diye, 12:30 gibi ben çektim, sanıırm doğumda, cevap gelmedi Genişletmek için tıkla ... inşallah doğurmuştur kızını. meloş senle ben kalcaz en sona bizdde dae gibi 2 sene sonra doğururuz ozbek83' Alıntı: kızlar hani yagada karbonatlı hamur kızartması arya onasıl yapılıyor bilen varmı Genişletmek için tıkla ... o nasıl kızartma özbek şimdi duydum . napcan o kadar yağlı şeyi sebze ye 🙂 bende doktorum gibi konuştum
etimelo' Alıntı: selam kızlar ben de gittim raporumu kapattım, kiraz yiyordum ellerim mosmor oldu kirazlardan ben de o yüzden sadece okuma modundaydım maşallah annelerimiz artmaya başladı, bakalım biz ne zaman bebiklerimizi alicaz kucağımıza elh 11:17de mesaj çekmişti hala beklemedeyim diye, 12:30 gibi ben çektim, sanıırm doğumda, cevap gelmedi Genişletmek için tıkla ... inşallah doğurmuştur kızını. meloş senle ben kalcaz en sona bizdde dae gibi 2 sene sonra doğururuz ozbek83' Alıntı: kızlar hani yagada karbonatlı hamur kızartması arya onasıl yapılıyor bilen varmı Genişletmek için tıkla ... o nasıl kızartma özbek şimdi duydum . napcan o kadar yağlı şeyi sebze ye 🙂 bende doktorum gibi konuştum
mislina1903 Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.302 archimim' Alıntı: mislina bende sağ sütünü. göğüslerini boşaltırsan daha çok süt üretirsin. anam 11 günde de 4 paket bez mi gitti. bende eşime diyorum kızın senin paralarının içine edecek diye de inanmıyor 🙂 Genişletmek için tıkla ... 4x 28 sen düşün gerisini emzirmeden değiştiriyorsun emzirirken arada yapıyor yine değişştiriyorsun bazende arada değiştiriyorsun sen düşün gerisini
archimim' Alıntı: mislina bende sağ sütünü. göğüslerini boşaltırsan daha çok süt üretirsin. anam 11 günde de 4 paket bez mi gitti. bende eşime diyorum kızın senin paralarının içine edecek diye de inanmıyor 🙂 Genişletmek için tıkla ... 4x 28 sen düşün gerisini emzirmeden değiştiriyorsun emzirirken arada yapıyor yine değişştiriyorsun bazende arada değiştiriyorsun sen düşün gerisini
mislina1903 Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.307 Kızlar mehtapta doğum yapmış 🙂 Facede oğlunun fotografları var
*STELLA* Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #25.309 archimim' Alıntı: 2 türlü yazı yazın o zaman stella hem hoşgeldin beril bebek olsun hemde bu yazı. ne şiş yansın ne kebap 🙂 Genişletmek için tıkla ... arch tek yazı istiyorum ya sadece bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun yada bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun hoşgeldin beril hangisüüü :ruyam:
archimim' Alıntı: 2 türlü yazı yazın o zaman stella hem hoşgeldin beril bebek olsun hemde bu yazı. ne şiş yansın ne kebap 🙂 Genişletmek için tıkla ... arch tek yazı istiyorum ya sadece bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun yada bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun hoşgeldin beril hangisüüü :ruyam: