Selam kızlarrrr nasılsınız. Ayşe Naz hanım sabah sabah ortalığı ayağa kaldırdı mememle kavga etti durdu meğersem gazı varmış meleğimin sütümün yarışını emdi yarısı ağzından püskürttü bide annesini minik ayaklarıyla tekmeledi buda yetmezmiş gibi tırnaklarınıda göğsüme geçirdi yazık hem aç hemde gazı var bir yandan emmek istiyor biryandanda beni kaldır gazımı çıkar diye ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım sonra karnı doydu gazını çıkardı bide altını temizledik şimdi mışıl mışıl uyuyor hanfendi benim kız acayip aceleci istediği şey anında olacak yoksa basıyor yaygarayı zaten 22 gün erken gelmesinden belli yandım ben bu cadıyla valla 🙂
Arcim senin çatı muaynen için erken değilmi 37-38 de yapılıyor benim 38 de yapılacaktı ama benim kız 36+6 da gelince o gün içinde 5 kere yapıldı açılmama bakıldı sürekli. Gülko canım açılmanın sonuna kadar elle muayne ediyorlar kaç santim olduğunu o şekilde anlıyorlar ama açılma başlayınca o muaynenin bi önemi kalmıyor inanın canınız yanmıyor bile sadece durum sinir bozucu bide sancı çekerken benim muaynelerimi yatağımda yağtılar hiç çatala çıkmadım