2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhaba kızlar 🙂 pek giremez oldum forma malum aileler evde ben PC başına kilitlenince laf ediyorlar bende fırsat buldukça girmeye çalışıyorum birde seanslar var tabi 2 saatte 1 saat alt değiştir emdir gaz çıkar tekrar alt değiştir ( bizim ki beslenme aralarını boş atlamıyor ) tekrar emdir uyut 🙂

gazına kurban kızının. erken geldı ıyı oldu zeynepçim ınan şu sıcakklarda sabrım bıttı artık. keşke benım kı de gelıverse hemen. ılk hamıle kaldıgımda daha bılmıyordum bi kelebek geldı göbegıme kondu, ne yapsak gıtmedı yapıştı bluzume, bi kaç gun sonra hamıle oldugumu ögrendım ev mınık mınık kelebek doluydu o gunlerde. dun yıne bi kelebek geldı göebegıme kondu eşim dedı kı hadı mujdeci kelebegın geldı yıne, kendını hazırla ıstersen. ınşallah gelır benım de kızım.

Ahaaa aynısı bizim evdede mevcut çocuk dakika sektirmiyor ayrca hem emzirmeden önce hemde emzirmeden sonra altını mutlaka kirletiyor bide bazen altını değiştirirken o anda yeniden yapıyor 2 bez kirletiyoruz benim kızım babasının parasına düşman valla 🙂

ve Ayşe Naz uyanır (çocuğun dedikodusunu yaptım kızdı bana herhalde 🙂 )

aynen 11 günde 4 kutu bez bitti 🙂 allahtan bizim bez derdimiz yok 🙂...

Zeynep ben birde şu süt sağma işini soracağım annem izin vermiyor oğlumun sütlerini sağma bırak kendi içsin diyor bende hangi sıklıkta sağmam lazım bilmiyorum bir kez denedim sadece birdaha sağmadım sen nasıl yapıyorsun

bende sağmıyorum artık ilk günler az emiyordu süt göğsümde birikiyordu ondan sağıyordum sonra sağdığımı biberonla veriyordum ama emmesi artınca artık sağmıyorum zaten mememe yapışık geziyor hanfendi eğer Ege yereri kadar emiyorsa göğüslerinde sızlama olmuyorsa sende sağma şimdilik