2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ne güzel celine ya yarın bu zamanlar oğlum kucağında olacak
sattın beni ben senin kızı daha birkaç gün taşıyacağım yazık değil mi bana

leach de hiç topiğe uğramadı bayıldı mı heyecandan acaba ??

ayyy ne guzel celıncim. kurtulcan ALLAHın ıznıyle. agrısız sızısız çabucak evladını kucagına al inşallah.dualarımız senınle canım.

ya bu kadarda kötü degil güzel yanlarıda var annelik en güzel şey kızlar iyi yanlarını düşünelim bu zahmatler olmasa onlar böyle tatlı olurmu ben oglumu yirmi dokuz agustosta dogurdum hemde dogumgünümde
inanın bu sıcaklar bişey degil agustos temmuz daha fena

hepimiz aynıyız o zmn desenize 🙂 sıcaklar soğuk meyveler meyve suları karpuzlar sonra wc sismis ayaklar mide yanmaları uykusuz geceler ayy ne güzel en azından hepimiz aynı durumdayız
yani birbirimizi anlıyoruz hic değilse benim bu durumumu kimse idrak edemiyor da cevremde 🙁

celinee cnm benim seni daha yürekli gördüm bgn..hadi bakalım et dualarını allahın izni ile yarın egecik kucağında ay adı da ege ya daha bi ısındım senin bebike ben 🙂cok tatlı bir oğlun olacak emin ol 🙂

ay ben bir de yarın ise gidicem kabus gibi hee bu sıcakta bu ayaklarla bu psikoloji ile..aman neyseki songünüm laylaylom gecer herhalde diye umuyorum 🙂

bu gece uyuyamazsın ama yarın her şey bitmiş olcak genelmi olacak celine sezeryan

ohh nazarımız degmesın maşallah dıyelım senın içinde ki efeye
bi yere kaybolmasın aman hee.

bu arada israil canına susamış galıba şimdı gördum haberlerde. tövbe yarabbım

dur totomu kaşıyayım nazar değmesin 🙂
ben sabah 7 de açtım tv yi moralim bozuldu zaten. hem askerler şehit oldu. israil bir sürü kişiyi öldürdü. bir evlat kolay mı yetişiyor. birden kendimi annelerinin yerine koydum can dayanmaz bu acıya .

demi ya bu havalar iyi. ben zaten ağustosta falan doğursam herhalde ölürdüm. normalde sıcağı sevmem. sırf yaz girmesin diye hamilelik tarihimi bile hesaplamıştım. keşke 1 ay önceden çalışmalara başlasaymışız 🙂 şimdi doğmuştu.

biraz daha büyüt sen bari..
... Başka kim vardı yarın doğuracak acaba... Hatırlıyor musun... Bakalım oğlun kaç kilo doğacak..

ayyy ne guzel celıncim. kurtulcan ALLAHın ıznıyle. agrısız sızısız çabucak evladını kucagına al inşallah.dualarımız senınle canım.

Teşekkür ederim gülkurusu... Korkuyorum çok ama yarın doğuracağım
..

Hepimizinki ağrısız, sızısız olur inşallah..