2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar sabırsızlanmaya başlamışsınız Allah hepinize hayırlısını versin ama bir çoğunuz daha 36-37. haftadasınız dimi gerçi ben 36+6 da doğurdum ama insan doğuruncada acayip bi boşlukta oluyor karnımızda olmasına okadar alışmışızki inanın çıktığına üzüleceksiniz şahsen ben üzüldüm yani üzüntü derken insan bir tuhaf oluyor işte.

Daecim bitek sen haklısın ama işte erkek bebekler genelde böyle yapıyor sık dişini bitanem en hayırlı doğum şekli senin için hangisi olacaksa o olsun inşallah. Ben sezeryandan hiç çekmedim. Eğer sezeryan olursan epudrali tercih etmeni tavsiye ederim

Bu arada Bilgenin nesi var sezeryandan dolayı birşeymi var ??

merabbba kızlar. 1,5 ta kontrolum var çok heyecanlıyım artık bı tarıh verır dıye duşunuyorum doktorum, evı temızlıcem şimdı bı de hemen alayım der dıye, ayyy ölcem heyecandan

Selam kızlar benim de 2 de kontrolüm... İki gündür denizdeyiz, bol bol yüzdüm şimdi de içimde korku var ya bişey olmuşsa diye... Son günler çok yavaş geçiyor of offff...

ay zeynep ınan kı cok fena darlıyorum
vallahı benım sıpanın benden cekecegı var
bırde ben son zamnlarda artık cok fena stres oldum
hem oglum dogmak bılmıyo
hem abuk sabuk baska seyler
ruhum daraldı
sezeryan olursa epıdural ıstıyodum ama artık emın degılım
dogumdada streslı alacagımı dusunuyorum
son ana kadar bekelyıp son anda sez olmak canımı sıkacak zaten
hayırlısı ne ıse o olsun tabı ama yınede canımı sıkıyo
o yuzden sanırım epıdural tercıh etmıycem

bılgenın cok agrısı falan oldu
halda agrım var ıdyo
oturup kalkamıyo kolayca cok sızlıyo dıyo
bana mumkunse kesınlıkle normal dogur falan dedı
bend ebunları onura anlatınca gıcıklık yapıo ıste bana

Selam kızlar benim de 2 de kontrolüm... İki gündür denizdeyiz, bol bol yüzdüm şimdi de içimde korku var ya bişey olmuşsa diye... Son günler çok yavaş geçiyor of offff...

merak etme o içte ki korku gıtgıde buyuyor heran bende de. sureklı hareket etsın ıstıyorum kafayı sıyırdım artık. sakın korkma bızım endışelerımız onlar. hem yuzmek ıyı gelmıştır merak etme. benim de kontrolum var, kalbım agzımın içinde resmen. geçen sefer ateşim vardı doktor hemen alalım dedı zor kaçtım hastaneden, ama bu hafta bende bu iş bitsin artık ıstıyorum bir sogukkanlılık geldı uzerıme. bu stresle yaşamak daha zor sanırım