2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
duayı kesin duayı kesin. dua edeni gebertirim

haziran geldi tamam erken doğum riskimiz de yok . çıksınlar artık yiter yaa yiterrrrr.bıktım hamilelikten.

a
evet valla artık dua mua yok.. edecegimiz kdr ettik

ay ben de çok sıkıldım yaa.. pek sevmedim zaten hamileliği ben kilo almak hareketlerin kısıtlanması fln ay çok kastırıyo beni.. neyse sonu güsel allahtan da..
bi çıksa su bebeler içimizden..

1 haftam kaldı benim de
haftaya bugun hayırlısıyla kucagımda olacak kızım.. doktor da daha erken gelmezse deyip duruyor.. acaba bildigi bişi mi var daha erken mi gelecek die ümitlenip duruyorum bende

anaaamm 38. haftama girmişim yahu..

ay maaşallah bize.. amma da doğuramayan haziran analarıymısız.. birileri bize doğuramayın içinizde kalsın o bebekler insallah diye beddua etti herhalde

Hakkatten yaa boyle dusunuyorum da sanirim ayimizda doguracak en cok kisi biziz.
Daha onceleri mesela mart annelerin cogunlugu subatta dogurdu, nisan annelerin cogu martta vs.
Biz haziran anneleri olarak ayimiza sadik kaldik herhalde, yani okadar fazla dogumumuz olmadi daha.
Birde bugun 31 mayis ya birden herkesin sancisi tutuyormus doguruyormus.

hele daeninki japonla yapıştırılmış :ruyam:

az sonra gelir dae Ata Berk e söylene söylene. çıkmadı gene bu çocuk diye 🙂

a
hah

asya senin çemkirmenden korkuyor belki de, kıza demediğini bırakmadın, korktu yavrucak

ondan mı gelmiyor dersin. tamam kızım sevicem seni solucan da demicem artık bak kilo da almışsın zaten

gelse benimki erken gelirdi. 2 haftadır tık yok 🙂 tamam o zamanlar erkendi ama artık gelebilir.şimdi de bekliyoruz ya gelmez sıpalar illa uğraştıracaklar bizi.

a
o doktorlar sanırım böyle diye diye bizi gaza getiriyor da bebiklerin doktorları pek tınladığı yok

evet yaa aynen öyle.. ayımıza sadığızdız biz..
öle baska aylarda fln doormayız

dur kız şimdi olmaz çizimimi bitireyim 2 gün sonra sancım gelebilir

evet ya maşallah erken doğum yapanımız olmadı. en azından bebekler küvöze girmedi. acayip gaz mı verdik birbirimize nedir.