Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Ilk defa sabah 7 de uyandim kalktim, ondan once hep 5, 6 gibi uyaniyordum uyku tutmuyordu birdahaha.
Bu arada benim kizdan haber aldim hic gelmicekmis ebedi orda kalcakmis.
Hafta sonu mutfagimi komple temizledim, dun de dus alirken ayagim bi kaydi bacaklarim ayrildi birden bi agri girdi assagidan odum patladi, cok sukur bisi olmadi.
Yani kizim bugune kadar gelmediyse gelmeye hic niyeti yok.
Sizle naptinizzzz, yarin kimler dogum yapicak? Celine, Elh baska var mi?
Meloss senin de is bitti mi yoksa hala devam mi kiz?
Bu arada ayaklarimi bacaklarimi gectim, ellerim okadar sis ki kapatamiyorum resmen.
çizgi çizgi çatlamadı da kızardı . yağlıyorum bol bol ama çatlıcak sanırım. annemde de 2-3 tane çatlak var inşallah bende öyle atlatırım. ahh kaynana ahh sende de ne göz varmış. görür görmez karpuz gibi çatlattı beni
Aynen canim gecen ki anlattigimin aynisi sana da olmus,
kimseye soyleme dedim dimi sana.
Ay o gunden beri karnim okadar kasiniyor ki anlatamam hem deli oluyorum
hemde elimden geldigi kadar kasimamaya calisiyorum iz felan birakirim sonra diye.
Aynen canim gecen ki anlattigimin aynisi sana da olmus,
kimseye soyleme dedim dimi sana.
Ay o gunden beri karnim okadar kasiniyor ki anlatamam hem deli oluyorum
hemde elimden geldigi kadar kasimamaya calisiyorum iz felan birakirim sonra diye.
söylemedim ki ayaktaydım geldi açtı karnımı. sonra da dedi aaa kocaman göbeğin var çatlağın nasıl yok . ahanda şimdi çatladım 🙂
bende gidip gelip yağ sürüyorum inşallah fazla derinleşmez.