2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
meloş artık evde misin

Hee artık evdeyim, oh dünya varmış dicem de bugün işe gitmemek koydu sanki, sıkıldım, az sonra sağlık ocağına gitcem, dışarı çıkınca sıkıntım da geçer belki

tekrar günaydıın..
kısceler elh in doğumu 2 haziran bu arada yarın değil..

bu haftanın dae nin doğurabildigi bir hafta olmasını diliyorum

bu arada dün face den asfadanın bir yakını msj attı.. asfada bizi çok merak ediyormus, evde net yok diye giremiyormus.. o da daha doğurmamış.. ben de doğuranları bildirdim kendisine😀

kıs melo daha ilk günden sıkılınır mı yahu..

ohhh ben cok memnunum yaa. cuma doktora gittim ya odama bile uğramadım 😀

Hee artık evdeyim, oh dünya varmış dicem de bugün işe gitmemek koydu sanki, sıkıldım, az sonra sağlık ocağına gitcem, dışarı çıkınca sıkıntım da geçer belki

aramıza hoş geldin. aslında bende evde olmaktan pek hoşlanmadım. tek başıma sıkılıyorum
dışarı da çıkamıyorum kaldım armut gibi

gunaydin kizlar, evdeyim bugun raporumu kapattircam 😀

ooo sende tatil kervanına katıldın demek 🙂 kızlar biz ne zaman doğurcaz ya

anaaamm 38. haftama girmişim yahu..

ay maaşallah bize.. amma da doğuramayan haziran analarıymısız.. birileri bize doğuramayın içinizde kalsın o bebekler insallah diye beddua etti herhalde

inşallaaaah dae doğurur bu hafta başı artık

kendimi bi acayip hissediyorum evde, öğleye kalmaz alışırım belki 🙂

çalışan sanırım tek pembik kaldı, onun da 1 günü vardı galiba...

anaaamm 38. haftama girmişim yahu..

ay maaşallah bize.. amma da doğuramayan haziran analarıymısız.. birileri bize doğuramayın içinizde kalsın o bebekler insallah diye beddua etti herhalde

a
şimdiye kadar aman biraz daa dursunlar diye dua ettik, sanırım ölçüsünü kaçırmışız

valla biri bize beddua mı etti nedir 🙂 bebekler milletin içine yapıştı. bizde de nasıl bir göbek varsa girenin çıkası gelmiyor