Ilk defa sabah 7 de uyandim kalktim, ondan once hep 5, 6 gibi uyaniyordum uyku tutmuyordu birdahaha.
Bu arada benim kizdan haber aldim hic gelmicekmis ebedi orda kalcakmis.
Hafta sonu mutfagimi komple temizledim, dun de dus alirken ayagim bi kaydi bacaklarim ayrildi birden bi agri girdi assagidan odum patladi, cok sukur bisi olmadi.
Yani kizim bugune kadar gelmediyse gelmeye hic niyeti yok.
Sizle naptinizzzz, yarin kimler dogum yapicak? Celine, Elh baska var mi?
Meloss senin de is bitti mi yoksa hala devam mi kiz?
Bu arada ayaklarimi bacaklarimi gectim, ellerim okadar sis ki kapatamiyorum resmen.
Hee artık evdeyim, oh dünya varmış dicem de bugün işe gitmemek koydu sanki, sıkıldım, az sonra sağlık ocağına gitcem, dışarı çıkınca sıkıntım da geçer belki
tekrar günaydıın..
kısceler elh in doğumu 2 haziran bu arada yarın değil..
bu haftanın dae nin doğurabildigi bir hafta olmasını diliyorum
bu arada dün face den asfadanın bir yakını msj attı.. asfada bizi çok merak ediyormus, evde net yok diye giremiyormus.. o da daha doğurmamış.. ben de doğuranları bildirdim kendisine😀
kıs melo daha ilk günden sıkılınır mı yahu..
ohhh ben cok memnunum yaa. cuma doktora gittim ya odama bile uğramadım 😀
Hee artık evdeyim, oh dünya varmış dicem de bugün işe gitmemek koydu sanki, sıkıldım, az sonra sağlık ocağına gitcem, dışarı çıkınca sıkıntım da geçer belki
ay maaşallah bize.. amma da doğuramayan haziran analarıymısız.. birileri bize doğuramayın içinizde kalsın o bebekler insallah diye beddua etti herhalde
tekrar günaydıın..
kısceler elh in doğumu 2 haziran bu arada yarın değil..
bu haftanın dae nin doğurabildigi bir hafta olmasını diliyorum
bu arada dün face den asfadanın bir yakını msj attı.. asfada bizi çok merak ediyormus, evde net yok diye giremiyormus.. o da daha doğurmamış.. ben de doğuranları bildirdim kendisine😀
kıs melo daha ilk günden sıkılınır mı yahu..
ohhh ben cok memnunum yaa. cuma doktora gittim ya odama bile uğramadım 😀
ay maaşallah bize.. amma da doğuramayan haziran analarıymısız.. birileri bize doğuramayın içinizde kalsın o bebekler insallah diye beddua etti herhalde