2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sağol canım valla büyüdü resmen benim kız darısı başınıza. Hemşire çok iyi oldu hastanedede eğitim vermişlerdi çıkmadan ama evde uygulamalı görmek süper oldu. Hemşire tırnaklarını eliyle kopardı mesela 2 aylık olana kadar makasla kesmeyin dedi ama benim tetenos aşımı vurulduğumu duyunca o zaman kesebilirsiniz dedi. Koparmak çok daha rahatmış. Eldivenleri çıkarttırdı hemen üzerindekileride hafifletti hergün dışarı çıkarabilirsiniz biraz dedi

bende şimdi zeynebin resimlerine baktım maşallah ya kocaman olmuş hakikatten kaç gün sonra kısa kollu giydirmeye başladın zeynep?

Dünden beri kısa kollu giyiyor artık kızım hemşire ablası kızdı bize çok sıcak artık bady yeter dedi.16. gün itibariyle kısa kolluya eçmiş olduk. Ama sizler hemen geçebilirsiniz havalar artık iyice ısındı.

maşallah zeynep çok tatlı kızın, ne kadar çabuk büyümüş böyle

kızlar benim şiddekli kasık ağrılarım oluyor, bıçak saplanması gibi girip çıkıyor o an o bacağımın üstündeysem mümkün değil basamıyorum ayağım boşalıyor, sadece ayaktayken oluyor ama
aynı şeyi yaşayan var mı

benimde bazen ağrıyo ama benim kasık ağrım genelde otururken oluyo sanırım normal artık bunlar

günaydınnn

5 ten beri ayaktayım fırsat bulmuşken geçmişe baktım. Doğuran falan yok ama bu hafta bereketli bi hafta olacak bakalım.

Şu anda gözlerim kapanmaya başladı az biraz. Bi uyumayı deneyeyim bakalım. Sonra annemler kalkar kahvaltı falan ortalık topla derken bugün de biter. Kalır 3 günnnn 🙂)))))

ayakta fazla kalırsam bende de aynı şey oluyor kasılkarım feci ağrıyor hemen uzanıyorum o zaman. o yüzden dışarı çıkmak istemiyorum çünkü durup dinleneceğim bir yer olmuyor malesef.

günaydınnn

hayırlı doğumlu güzel bir hafta geçiririz inşallah

günaydın sabah kuşları 🙂
bende güzel bir krampla gözlerimi açtım daha da yatamadım. nefesim kesildi resmen. ne güzel de uyuyordum yaa. şimdi de kahvaltı edeceğim boş duranı allah sevmez 🙂

arh aslında genel bir kasık ağrısı değil
bıçak saplanıp çıkıyormuş gibi çok şiddetli oluyor
ayakta bile duramıyorum o derece ama anlık girip çıkıyor
perşembe doktora gidince sorayım bi