2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arci insallah sıcaktan kızarmıssındır catlamazsın cnm 🙂 ben de daha oda ayırttırmadımama daha erken benim icin ayarlıcam doguma gitmeden ben de odamı

celinee ben de aynı sekilde hala idrak edemiyorum icimde bir bebek olduğunu
iyi bari arci de var böyle hisseden yalnız değiliz yani 🙂

ben de inanmakta güçlük çekip ara sıra unutuyorum da sonra aa benim de karnımda böyle bişey var simdi diye şaşırarak kendime hatırlatıyorum bebek gorunce bizim kızlar doğurdukca falan 🙂
ben hazırlanayım kocamla coook uzun zamandan sonra ilk kez gezmeye gidicez gezme de büyükçekmece sahili 🙂 bir yemek yer yürüyüş yapar döneriz..öptüm kızlar..

Arch! Çizittirdin bitti mi ...

yok anacım nerdeeee çarşambaya kadar bitirmeyi düşünüyorum. sonra yan gelip yatıcam valla.doğurmazsam tabi 🙂

arci insallah sıcaktan kızarmıssındır catlamazsın cnm 🙂 ben de daha oda ayırttırmadımama daha erken benim icin ayarlıcam doguma gitmeden ben de odamı

yok ya çatlak bunlar sıcaktan değil 🙂

pınar gruba resim eklemiş ya çınara bakıyorum diyorum aaa bunun gibi birşey var bende de
. her bebekte şaşırıyorum hala . diyorum bende de bundan var. sonra karnıma bakıyorum diyorum kocaman bebek buraya nasıl sığsın. sanki minicik karnım varmış gibi

ancak doğurunca farkına varacağım. ne kadar tekmelese de içimde bir bebek fikrine alışamadım

pembik sağol canım sanada geçmiş olsun
benim çok iyi geçmedi özellikle finans felaketti
büt yolları gözüktü
aman bittide kafam biraz daha rahatladı şimdi

arch inşallah çatlak değildir onlar
yada ilerlemez inşallah
benim şuan karnım sızlıyor hala, çatlamaya devam anlayacağın 🙁
neyse bizde yürüyüşe gidiyoruz
görüşürüz

Kızceler nasılsınız bu ara nezaman girsem kimsecikler yok iyice ıssızlaşmış buralar bende uzun giremiyorum zaten. Cuma gününden beri kızımla ben çok gezenti olduk. Cuma doktora gitmiştik dönüşte benim şirkete uğradık , cumartesi kuzenim geldi İzmirden onu eşim ben ve AyşeNaz bostancıya götürdük sonra babası kızım ve ben e bebeğe ve markete gittik ilk 3 lü gezmemizi yapmış olduk bugünde annemin doğum için İzmirden gelen arkadaşını uğurladık yine çıktı dışarı Ataşehirdeki varana gittik kızım bayılıyor arabayla gezmeye biz arabaya biner binmez uyuyor 🙂

Cumartesi sabahı eve hemşire geldi sigorta şirketinin hediyesi olarak. Kızımın gelişimini kontrol etti doğduğundan buyana 2,5 cm uzamış kızım boyu 52,5 cm olmuş. Bize bir sürü bilgi verdi kızımı yıkadı hemde lavoboda iki dakkada şaştım kaldım bugün denedik annemle tabi hemsire kadar hızlı olamadık üstelik kadın üzerini hiç ıslatmadı bizim üzerimiz sırılsıklam oldu 🙂 2 gündür D vitaminine başladık ağızdan 3 damla alıyor ve tadını hiç sevmiyor Ayşe hanım.

Kızlar resmen büyüdüğünü farketmeye başladım bir yandan hoşuma gidiyor biryandanda çabucak büyücek diye korkuyorum çok garip bir duygu bu. İyice alıştım sanırım anneliğe artık daha rahat emziriyorum dün arabada bile rahatlıkla emzirdim .Bide dün gece yanımda yatırdım bütün yapmıcam dediğim şeyleri yapmaya başladım siz siz olun büyük konuşmayın sakın

Bendeki gelişmeler bunlar sizleri çok özlüyorum hazır girmişken herşeyi anlatayım dedim.Kızımın karnı acıktı sanırım gerinmeye başladı yatakta ben kaçayım öptüm sizi çok.

arch inşallah çatlak değildir onlar
yada ilerlemez inşallah
benim şuan karnım sızlıyor hala, çatlamaya devam anlayacağın 🙁
neyse bizde yürüyüşe gidiyoruz
görüşürüz

valla çatlak stellacım 🙂 artık herşey için çok geç

sızlama yok sürekli yağlıyorum zaten. ama bu göbeğe dağ olsa dayanmaz. ne yapsın garibim çatladı sonunda

şimdi facebookdan ayşe naz ın resimlerine baktım ne kadar güzel olmuş ya . nasılda uyuyor öyle. maşallah zeynepcim sen alıştın herşeye biz başlamadık bile 🙂 koca karınlarımızla yaşıyoruz.

sigorta şirketinin uygulaması da süpermiş keşke o hemşire hergün gelse 🙂