2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

herkesin bi derdi var işte... Seninki de iznim yanmasın derdinde...Kocanın sözünü dinle doorma sende haftasonu haftasonu..

hiç çatlamadınmı gerçekten archi
benim karnım harita gibi bide nasıl sızlıyo çatlayan yerler

hay allahım ya!!! Edilecek laf mı yani... Çatlarsan mutlu mu olacakmış..

evet ya bende doğmuş bebekleri görünce diyorum bunun gibi bir tane de benim içimde var. gerçekten mucize gibi birşey. şu son 1 ay geçmek bilmedi yaa deli oluyorum . sabırsızlanıyorum artık

herkesin bi derdi var işte... Seninki de iznim yanmasın derdinde...Kocanın sözünü dinle doorma sende haftasonu haftasonu..

aaa kocamın sözünü dinlemezsem taş olurum
.
ona inat cumartesi sabahı doğurcam

inanması güç ama çatlamadım. ne sürdün dersen sadace bebe yağı sürdüm. ama benimkisi biraz genetik sanırım annemde de çok az çatlak var. doğuma kadar çatlarım gibi geliyor

benımkı özellikle haftasonu istiyo.Bizim butun akrabalar şehır dışında kayınvademde saolsun 4ünde gelcek ayın.saolsun 2 gun kala yanımda olcak.Gelirken yer yatağı getıreyımmı dıye sordu bana.Ben evdekı kalabalığı kaldıramıyom herkesin derdı ayrı🙂

archiiiiiiiii.nasıl maşallah dıyım göbeğine bılemedım.41 kere maşallah gobeğine.Benım arttı çatlaklar valla nasıl uzuluyom valla.doğumdan sonra küçülüp çizgi olsun yeter artık dıyom.Zaten alışıyo ınsan.Kolay değil anne olmak dıyom içimden🙂

balkavonozu bıde benım çatlaklarımda kaşınınca sivilce çıktı fisil fisil.resmen çatlakların orda sadece o fisil fisil çıkan şeyler..sende olmadı sanırım demi.Ben bebeğe bışey olur dıye korkuyorum.Ama vucudumun sadece o bolgesınde var.Sende durumlar nasıl?
ben çatlamadım, sen çatla deseydin..
bayıldım bu söze

asneba bir yerde okudum sera diye krem varmış çatlaklara çok iyi geliyormuş.olan çatlakları gideriyormuş diyorlar.
bulabilirsen kullan belki faydası olur.
ayy şimdi sizin evde kaynana anne baba hepsi bir arada mı olacak. allah sana sabır versin ne diyim.