gelsinler benim odayı gezsinler hala dandini ortalık istediğim gibi toparlayamıyorum 🙂 millette bir alem dağınık olsa ne olacak sanki.valla ben öyle de gezdiriyorum sıkıysa laf desinler. gelin toplayın o zaman derim 🙂
benimki de diyor sakın haftasonu doğurma. niye dedim. iznim yanar diyor . hey allam sanki benim elimde ne zaman doğuracağım 🙂
hee çiziyorum 🙂 doğuma da laptopla gireceğim. kaynanam geldi de ara vermiştim akşam oturdum pc başına. bu arada kaynanam göbeğimi gördü anam sendehiç çatlak yok nasıl olur dedi. niye dedim. kocaman göbeğin var nasıl çatlamadın diyor. yani anlayacağınız sabaha kadar çatlamazsam iyi
hee çiziyorum 🙂 doğuma da laptopla gireceğim. kaynanam geldi de ara vermiştim akşam oturdum pc başına. bu arada kaynanam göbeğimi gördü anam sendehiç çatlak yok nasıl olur dedi. niye dedim. kocaman göbeğin var nasıl çatlamadın diyor. yani anlayacağınız sabaha kadar çatlamazsam iyi
evet ya bende doğmuş bebekleri görünce diyorum bunun gibi bir tane de benim içimde var. gerçekten mucize gibi birşey. şu son 1 ay geçmek bilmedi yaa deli oluyorum . sabırsızlanıyorum artık
inanması güç ama çatlamadım. ne sürdün dersen sadace bebe yağı sürdüm. ama benimkisi biraz genetik sanırım annemde de çok az çatlak var. doğuma kadar çatlarım gibi geliyor
gelsinler benim odayı gezsinler hala dandini ortalık istediğim gibi toparlayamıyorum 🙂 millette bir alem dağınık olsa ne olacak sanki.valla ben öyle de gezdiriyorum sıkıysa laf desinler. gelin toplayın o zaman derim 🙂
ya guya merak etti ama ben bılıyorum tabı nıye baktığını.Hoş dağınık olsada sallamam ama annem var yanımda şimdi o yuzden laf getırtmemeye çalışıyorum.Hoş oyle gördu benı dıye 7 düvele över şimdi🙂ama tam tersıde olsa aynı şeyı yapardı heralde
benimki de diyor sakın haftasonu doğurma. niye dedim. iznim yanar diyor . hey allam sanki benim elimde ne zaman doğuracağım 🙂
benımkı özellikle haftasonu istiyo.Bizim butun akrabalar şehır dışında kayınvademde saolsun 4ünde gelcek ayın.saolsun 2 gun kala yanımda olcak.Gelirken yer yatağı getıreyımmı dıye sordu bana.Ben evdekı kalabalığı kaldıramıyom herkesin derdı ayrı🙂
archiiiiiiiii.nasıl maşallah dıyım göbeğine bılemedım.41 kere maşallah gobeğine.Benım arttı çatlaklar valla nasıl uzuluyom valla.doğumdan sonra küçülüp çizgi olsun yeter artık dıyom.Zaten alışıyo ınsan.Kolay değil anne olmak dıyom içimden🙂
balkavonozu bıde benım çatlaklarımda kaşınınca sivilce çıktı fisil fisil.resmen çatlakların orda sadece o fisil fisil çıkan şeyler..sende olmadı sanırım demi.Ben bebeğe bışey olur dıye korkuyorum.Ama vucudumun sadece o bolgesınde var.Sende durumlar nasıl?
benımkı özellikle haftasonu istiyo.Bizim butun akrabalar şehır dışında kayınvademde saolsun 4ünde gelcek ayın.saolsun 2 gun kala yanımda olcak.Gelirken yer yatağı getıreyımmı dıye sordu bana.Ben evdekı kalabalığı kaldıramıyom herkesin derdı ayrı🙂
archiiiiiiiii.nasıl maşallah dıyım göbeğine bılemedım.41 kere maşallah gobeğine.Benım arttı çatlaklar valla nasıl uzuluyom valla.doğumdan sonra küçülüp çizgi olsun yeter artık dıyom.Zaten alışıyo ınsan.Kolay değil anne olmak dıyom içimden🙂
asneba bir yerde okudum sera diye krem varmış çatlaklara çok iyi geliyormuş.olan çatlakları gideriyormuş diyorlar.
bulabilirsen kullan belki faydası olur.
ayy şimdi sizin evde kaynana anne baba hepsi bir arada mı olacak. allah sana sabır versin ne diyim.