2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben kaçtım kızlar annemlerdeyim haftaya gelemem dedim hadi kendinize iyi bakın ay çok güzel gördüm bugün oglumu yüzünü bize dönmüş elinide koymuş altına canım yerim ben onu hadi bay

amma çeneniz düşmüş bugün ya üşenmedim hepsini okudum ama bende bugün bittim şöle bi evi toparlıyım dedim süpürge vileda toz alma banyo cifleme derken heryeri yapmışım sonra kocamın bütün hafta yıkanıpda ütü bekleyen gömleklerini ütüledim güya bu gün sadece oğlumun odasıyla ilgilenicek düzenliycektm ama pilim bitti valla

dae sen hala şeker almadınmı yaa bide ben şeker yerine lavanta koydum magnet lı benimkiler hastanede de çikolata dağıtıcam ama bebekli den vazgeçtim çok pahalıya patlıycak bu sefer bana pelitde normal madlen yaptırıcam

aaaa kimse yok tek başımayım ya
anca fırsat buldum bi bakim dedim
bune yaa offfffffff
neyse bende çıkim bari

Sağol cnm,darısı başınıza inşallah,sağlıkla kavuşun bebişlere.Uykusuzluk dışında bi sıkıntımız yok şükür.Şimdilik sakin bi bebek kızçem ama 40dan sonra kudurmazsa bakalım 🙂 Aman uyuyun ya bolbol.Şimdi tam dalarak derin derin uyuyamıyorum,aman ağlarsa duymazsam diye sürekli tetikteyim.Hatta geçen gün rüyamda "archimimle konuşuyordum telefonda o da uyuyamıyorum diyordu bende bolbol uyu ben şimdi çok uykusuzum diyordum" 🙂 yüzünü görmek,koklamak,ona dokunmak harika bir duygu,arada inanamıyorum bu benim mi şimdi diye uzun uzun bakıyorum.Ayy sizde sağlıkla kavuşun inşallah yavrucuklara

kızına maşallah sinha inşallah hep böyle uslu olur. uyku konusuna gelince hiçbirimiz uyuyamıyoruz ki şekerim 🙂
hepimiz sabah ezanıyla ayaktayız.sen en azından bebeğini görüyorsun biz onu da yapamıyoruz. karnımızda gezdirip duruyoruz yaramazları 🙂

sinha kocaman bir amin diyorum, hayırlısıyla gelsinler inşallah bizimkilerde

archi işyerindekiler başka iş daha kitlemek isterlerse kayınvaldemde kalacam 2-3 gün diye geçiştir başkasına versinler

bende 1 saat uyudum, sonra mehmet geldi yimek yedik, şimdi o dişçiye gitti
ben biraz test çözeyim
ayaklarımda davul oldu gene

öyle yapıcam zaten stella .evde yokum dicem görecekelr günlerini. geçen çizim programım bozuldu dedim. sana cd göndeririz diyorlar. hey allahm ölür müsün öldürür müsün??dur bakalım maaşım yatınca ne kadar yatıracaklar onu merak ediyorum. bu çizdiklerimi saymasınlar ben o zaman sorarım onlara

selam kızlar kimse yok ALİBA AMA BENDE DOKTORDAN GELDİM ŞİMDİ 3132 GR olmuş çok saglıklı dedi doktor teyzemiz bu haftayıda bitircez dedi sonraki hafta karar veririz tam gününe dedi çarşamba gene gel dedi sancım yokumş biliyorum dedim benim sancılarım geceleri oluyo dedim ama kesik yerim çok agrıyo dedim normal dedi hemde çok normal

maşallah bebeğine eko. artık tosuncuk olmuş.

aaaa kimse yok tek başımayım ya
anca fırsat buldum bi bakim dedim
bune yaa offfffffff
neyse bende çıkim bari

hoşgeldin ve güle güle esmerim 🙂

kızın nasıl neler yapıyor ??

Ay bizde dışarı çıktık... Çok yorulmuşum ya.. Ağrım var biraz galiba... Hemşire bi arkadaşım var o aradı şimdi.. Ayakta durmaman lazım senin dedi, kızdı bana çok...
e-bebek e gittik.. Çöp kutusunu aldım.. Bilmiyorum işe yarayacak mı..

Geri