A archimim Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2010 #24.721 hay ben böyle şirkete ne diyeyim. işyerinden rica ettiler çizim yapıyorum bir de aramışlar yok şunu da koysan olur mu bunu da çizsen olur mu ?? elini veren kolunu kaptırıyor deli edecekler beni. bir sürü adam var bana mı kaldınız kala kala
hay ben böyle şirkete ne diyeyim. işyerinden rica ettiler çizim yapıyorum bir de aramışlar yok şunu da koysan olur mu bunu da çizsen olur mu ?? elini veren kolunu kaptırıyor deli edecekler beni. bir sürü adam var bana mı kaldınız kala kala
dae Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2010 #24.722 celinee' Alıntı: E yapacak bişi yok.. Ben hamile olmasam bu kadar duygusal olmam zaten, doğrudan kavga ederdim.. Şimdi kalbim kırılıyo kavga da edemiyorım.. Dae ya.. 3 Gün sonra doğuracağım diye... Ama işte içime attım sinirimi diye hala ağlıyorum... Sağol Cosmocum... Hem odunlar, hem de biz bu odunları seviyoruz nasıl oluyosa...Bizde de var bi arızalı durum yani.. Genişletmek için tıkla ... sen zaten uzulup ıcıne atıp aglıyosun onada bagır o da uzulsun azcık ayhh kocama kımseyı bulamdıysan annemı arayım onunla gel yanıma dıyo kabul etsemmıkı etmesem mı karar vermeıyom
celinee' Alıntı: E yapacak bişi yok.. Ben hamile olmasam bu kadar duygusal olmam zaten, doğrudan kavga ederdim.. Şimdi kalbim kırılıyo kavga da edemiyorım.. Dae ya.. 3 Gün sonra doğuracağım diye... Ama işte içime attım sinirimi diye hala ağlıyorum... Sağol Cosmocum... Hem odunlar, hem de biz bu odunları seviyoruz nasıl oluyosa...Bizde de var bi arızalı durum yani.. Genişletmek için tıkla ... sen zaten uzulup ıcıne atıp aglıyosun onada bagır o da uzulsun azcık ayhh kocama kımseyı bulamdıysan annemı arayım onunla gel yanıma dıyo kabul etsemmıkı etmesem mı karar vermeıyom
A archimim Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2010 #24.723 dae' Alıntı: sen zaten uzulup ıcıne atıp aglıyosun onada bagır o da uzulsun azcık ayhh kocama kımseyı bulamdıysan annemı arayım onunla gel yanıma dıyo kabul etsemmıkı etmesem mı karar vermeıyom Genişletmek için tıkla ... git de al şekerini. bence ataberk şekeri yok diye gelmek istemiyor. şekerini alırsan hemen doğacakmış öyle dedi 🙂
dae' Alıntı: sen zaten uzulup ıcıne atıp aglıyosun onada bagır o da uzulsun azcık ayhh kocama kımseyı bulamdıysan annemı arayım onunla gel yanıma dıyo kabul etsemmıkı etmesem mı karar vermeıyom Genişletmek için tıkla ... git de al şekerini. bence ataberk şekeri yok diye gelmek istemiyor. şekerini alırsan hemen doğacakmış öyle dedi 🙂
A archimim Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2010 #24.725 ayy kaynanamlar gelecek öğleden sonra. şimdi bebek şekerini görünce kayınbabam dicek bu ne , 15 günde biter bu paranıza yazık diye şimdiden alıştırayım kendimi.
ayy kaynanamlar gelecek öğleden sonra. şimdi bebek şekerini görünce kayınbabam dicek bu ne , 15 günde biter bu paranıza yazık diye şimdiden alıştırayım kendimi.
dae Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2010 #24.726 archimim' Alıntı: git de al şekerini. bence ataberk şekeri yok diye gelmek istemiyor. şekerini alırsan hemen doğacakmış öyle dedi 🙂 Genişletmek için tıkla ... kaynanyla emınonune gıdıp gelmek kolaymı sanıyosun ahah aha ayy yok kabul edemıycem valla bu arada ataberk diilllll Ata Berk
archimim' Alıntı: git de al şekerini. bence ataberk şekeri yok diye gelmek istemiyor. şekerini alırsan hemen doğacakmış öyle dedi 🙂 Genişletmek için tıkla ... kaynanyla emınonune gıdıp gelmek kolaymı sanıyosun ahah aha ayy yok kabul edemıycem valla bu arada ataberk diilllll Ata Berk
A archimim Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2010 #24.727 Cosmopoli' Alıntı: Vay çalışkan archi vayyyyyy Genişletmek için tıkla ... çalışkan değil enayi archi.kaşınma
Cosmopoli' Alıntı: Vay çalışkan archi vayyyyyy Genişletmek için tıkla ... çalışkan değil enayi archi.kaşınma
dae Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2010 #24.728 archimim' Alıntı: ayy kaynanamlar gelecek öğleden sonra. şimdi bebek şekerini görünce kayınbabam dicek bu ne , 15 günde biter bu paranıza yazık diye şimdiden alıştırayım kendimi. Genişletmek için tıkla ... hadı gozunaydın archi.. bı hasret gıder cok ozlemıstın
archimim' Alıntı: ayy kaynanamlar gelecek öğleden sonra. şimdi bebek şekerini görünce kayınbabam dicek bu ne , 15 günde biter bu paranıza yazık diye şimdiden alıştırayım kendimi. Genişletmek için tıkla ... hadı gozunaydın archi.. bı hasret gıder cok ozlemıstın
A archimim Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2010 #24.729 dae' Alıntı: hadı gozunaydın archi.. bı hasret gıder cok ozlemıstın Genişletmek için tıkla ... geçen hafta da gördüm canım çok hasret kalmadık bir de soruyor canın birşey istiyorsa yapayım diye. yok dedim.sanki yap desem yapacak
dae' Alıntı: hadı gozunaydın archi.. bı hasret gıder cok ozlemıstın Genişletmek için tıkla ... geçen hafta da gördüm canım çok hasret kalmadık bir de soruyor canın birşey istiyorsa yapayım diye. yok dedim.sanki yap desem yapacak
dae Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2010 #24.730 archimim' Alıntı: geçen hafta da gördüm canım çok hasret kalmadık bir de soruyor canın birşey istiyorsa yapayım diye. yok dedim.sanki yap desem yapacak Genişletmek için tıkla ... söleseydın belkı yapcagı tutmustur kısım utanırdır azcık ahahahha
archimim' Alıntı: geçen hafta da gördüm canım çok hasret kalmadık bir de soruyor canın birşey istiyorsa yapayım diye. yok dedim.sanki yap desem yapacak Genişletmek için tıkla ... söleseydın belkı yapcagı tutmustur kısım utanırdır azcık ahahahha