Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
40. haftadan sonra istifa mistifa edemezsin şekerim.40 hafta bekledin 2 gün mü bekleyemiyorsun. kusura bakma benim karnım da rezerve edilmiş durumda ata berk i alıp koyamam 🙂 sonra kızımın saçını yolar.
40. haftadan sonra istifa mistifa edemezsin şekerim.40 hafta bekledin 2 gün mü bekleyemiyorsun. kusura bakma benim karnım da rezerve edilmiş durumda ata berk i alıp koyamam 🙂 sonra kızımın saçını yolar.
yakalrım tabı.
sen cezalısın al su cocugu sen dogur kızınında sacını basını yolsun hıc umrumda degıl
asya da akıllı uslu dursun dayak yemesın.
saka gıbı ya 40. haftadayımmm ınat ettı hazıran cocugu olcak yavrum
sımdı bıde koca madem gelmıyo 8 hazıran akadar bekleyelım benım dogum gunumde alsınlar barı dıyo
adamın bana garezı var
yakalrım tabı.
sen cezalısın al su cocugu sen dogur kızınında sacını basını yolsun hıc umrumda degıl
sımdı bıde koca madem gelmıyo 8 hazıran akadar bekleyelım benım dogum gunumde alsınlar barı dıyo
adamın bana garezı var
yakalrım tabı.
adamın bana garezı var
kızlar sayfam acık ara ara size bakarım saat 4 e kadar evi toparlayım buğünden pişirceklerimi pişereyim saat 4 de eşim gelcek markete gideyim yarın a hazır olayım