2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ay bıde sınekler var dımıııı
daha bızım eve ugramadılar ayy bıd eonlar baslamasın valla kesın bakırkoyluk olurum o zamn benn...

ya hayrola cıdden cumartesı sabahın koru nıye herkes burda..

yoksa ben mı dogurcam benı yolcu etmeye geldınız
bu bı ısaret olabılrı mı

hahaha yakalandık.

40. haftadan sonra istifa mistifa edemezsin şekerim.40 hafta bekledin 2 gün mü bekleyemiyorsun. kusura bakma benim karnım da rezerve edilmiş durumda ata berk i alıp koyamam 🙂 sonra kızımın saçını yolar.

yakalrım tabı.
sen cezalısın al su cocugu sen dogur kızınında sacını basını yolsun hıc umrumda degıl
asya da akıllı uslu dursun dayak yemesın.
saka gıbı ya 40. haftadayımmm ınat ettı hazıran cocugu olcak yavrum
sımdı bıde koca madem gelmıyo 8 hazıran akadar bekleyelım benım dogum gunumde alsınlar barı dıyo
adamın bana garezı var:training1:

daha bızım eve ugramadılar ayy bıd eonlar baslamasın valla kesın bakırkoyluk olurum o zamn benn...

bu bı ısaret olabılrı mı
benim üst komşum arce nin dişi archininde çişi sonucu burda buluştuk🙂
sonra minevrada geldihahaha

yakalrım tabı.
sen cezalısın al su cocugu sen dogur kızınında sacını basını yolsun hıc umrumda degıl
sımdı bıde koca madem gelmıyo 8 hazıran akadar bekleyelım benım dogum gunumde alsınlar barı dıyo
benimkide diyoki durdu durdu bari 2 hafta daha dursun babası arkadaşlarıyla denize gidicek

bu bı ısaret olabılrı mı

valla ya topic bir ilk yaşıyor. cumartesi günü herkes burda.
evet dae aslında sana süpriz yapacaktık ama yakaladım bizi. bildin canım doğuruyorsun
:pasi:

yakalrım tabı.

nee 8 haziran mıııııı. bence sen ata berk i kocana ver 8 hazirana kadar o taşısın bakalım ne yapacak.

valla sinek acısından ilk açılış bu akşam yaptım deli oldum valla

doğurma meselesi daha dur 3 lü bir rakam bulmamız lazım

ben 2 gecedir sinek zırıltısıyla uğraşıyorum. allahtan sinek kovucu var da çözümü bulduk.

benim üst komşum arce nin dişi archininde çişi sonucu burda buluştuk🙂
sonra minevrada geldihahaha

:haha::haha::haha:

kızlar sayfam acık ara ara size bakarım saat 4 e kadar evi toparlayım buğünden pişirceklerimi pişereyim saat 4 de eşim gelcek markete gideyim yarın a hazır olayım

Geri