canım bebgın gelısıme gore 40 hafta doldu sata gore cuma gunu doluyor zaten bu haftada gecerse normal dogum ıhtımalım yok oluyo gıbı bısey bu kadar beklemısken son anda sez olmak zorunda kalabılırım ee ınsanda o zamn madem sez olcaktı 38 de nıye almadık dıye ayrı bı can sıkıntısı ay ne bılım ıste daral geldı bana
günaydın özbek.
ayy evet ya sivriler başladı.benim cibinlik salı ancak gelicek.bide korkum bebeği aldığımda o cibinlikten içeri girerde sonra kapatırsam sabaha kadar yerse kuzumu ayyy Allah korusun
valla ya kafa karıştırıyorlar bazen. şimdi de kendimi dinliyorum aha sancım mı geldi diye 🙂
doktor da bana hazirandan sonra sancın olursa durdurmam dedi. ama hazirana kadar bekle dedi
neyse bakalım ne zaman doğacaklar. dae gibi seneye doğurmayalım da
ya ben bile gece yatarken kendime değil daeye dua ettim
Allahım nolur şu kızı kurtar artık dedim🙂 ya ben şimdiden daralıyorum o napsın garibim son haftasında
günaydın özbek.
ayy evet ya sivriler başladı.benim cibinlik salı ancak gelicek.bide korkum bebeği aldığımda o cibinlik içeri girerde sonra kapatırsam sabaha kadar yerse kuzumu ayyy Allah korusun
valla gece boyunca onu düşündüm ilk önce şöyle elimizle kovcaz herhalde kızımı şişrlerse bende onları şişircem bakalım birdaha daire :24 de ugrayabiliyorlarmı😀
40. haftadan sonra istifa mistifa edemezsin şekerim.40 hafta bekledin 2 gün mü bekleyemiyorsun. kusura bakma benim karnım da rezerve edilmiş durumda ata berk i alıp koyamam 🙂 sonra kızımın saçını yolar.