2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaaa dae dolmamıs ki 40 haftan daha niye bu kadar baskı yapıolar sana?

haaaaa simdi anladım beennnn...insallah dediğin gibi kolaycana bir doğum yaparsın bugun yarın

günaydın özbek.
ayy evet ya sivriler başladı.benim cibinlik salı ancak gelicek.bide korkum bebeği aldığımda o cibinlikten içeri girerde sonra kapatırsam sabaha kadar yerse kuzumu ayyy Allah korusun

ahaha evet dae bu gidişle 68098603. haftasında doorcak

ya ben bile gece yatarken kendime değil daeye dua ettim
Allahım nolur şu kızı kurtar artık dedim🙂 ya ben şimdiden daralıyorum o napsın garibim son haftasında

günaydın srmrhan

o kadında delirmiş mi sabahın köründe kalkmış. o da mı bizim gibi hamile yoksa 🙂

duyarsa oyar bizi

oyacam sizi bı doorayım oglum hepınızın ustune pırt yapcak gorceksınız gununuzu..
gecın dalganızı acıyorum artık kendıme doormıycam anasını satiimmm ben ıstıfa edıyorum hamılelık gorevınden banane
bırı gelıp alsın su cocugu karnımdan koysun kendı karnına.

günaydın özbek.
ayy evet ya sivriler başladı.benim cibinlik salı ancak gelicek.bide korkum bebeği aldığımda o cibinlik içeri girerde sonra kapatırsam sabaha kadar yerse kuzumu ayyy Allah korusun
valla gece boyunca onu düşündüm ilk önce şöyle elimizle kovcaz herhalde kızımı şişrlerse bende onları şişircem bakalım birdaha daire :24 de ugrayabiliyorlarmı😀

Son düzenleme:

yakalandık.

40. haftadan sonra istifa mistifa edemezsin şekerim.40 hafta bekledin 2 gün mü bekleyemiyorsun. kusura bakma benim karnım da rezerve edilmiş durumda ata berk i alıp koyamam 🙂 sonra kızımın saçını yolar.