2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biz istanbula tasınalı 2.5 sene oluyo ondan once aynı sehirdeydik annemler kaynanamlar.. simdi cok rahatım..kocam bebege gelip baksınlar falan dedi ama onu da savusturduk simdilik

biz değil şehir dışına fizana gitsek gelir bizimki🙂

canım aslında çok haklısın biz bile bunaldık ama sıkma canını inşallah bu hafta doğar artık.hemde beklemene değer çok kolay bir doğum olur inşallah

gunaydın dae..sabret cok az kaldı inşallah saglıkla dogurursun..

Günaydın daeeee

günaydın dae. biz de seni konuştuk bu sabah. ata berk in yeri rahat ne yapacak dışarı çıkıp.
valla ben bile zor dayanıyorum artık allah sana yardım etsin.
gunaydın yıvrularr...

vallahı cok fena daral geldı artık bana
sureklı yuruyorum evın ıcınde hep ayaktayım ama yok cıkmıyo bu cocuk
yurumekten ayaklarım 3 katına cıktı kızarıyo ates gıbı yanıyo
sureklı soyunmak gelıyo ıcımden
bu gıdısle usutucem
bıde onla ugrascam
artık cıddı sekılde sıkıldım bunaldım
sabah kocayla cıktım yarım saat yurudum geldım goren herkes aa hala doormadınmı dıyo
bıde hala mı gezıyosun sen dıyolar
canımı sıkıyolar sureklı

Yaaa dae dolmamıs ki 40 haftan daha niye bu kadar baskı yapıolar sana?

canım bebgın gelısıme gore 40 hafta doldu
sata gore cuma gunu doluyor
zaten bu haftada gecerse normal dogum ıhtımalım yok oluyo gıbı bısey
bu kadar beklemısken son anda sez olmak zorunda kalabılırım
ee ınsanda o zamn madem sez olcaktı 38 de nıye almadık dıye ayrı bı can sıkıntısı
ay ne bılım ıste
daral geldı bana

ayhh ınsallahhh bı sancım gelsın pırt dıye cıkarıyım oglumuu

biz istanbula tasınalı 2.5 sene oluyo ondan once aynı sehirdeydik annemler kaynanamlar.. simdi cok rahatım..kocam bebege gelip baksınlar falan dedi ama onu da savusturduk simdilik

en güzeli öylesi bence. herkesten uzak olacaksın başın da ağrımaz. ben kayınvalideme yakınım kadının geldiği yok. o zaman daha çok üzülüyorsun.

erkekler geç doğuyor ama. merak etme içinde kalacak değil ya zamanı gelince çıkacak.

günaydın kızlar maşallah cumartesi sabahı ne güzel burası

aslında acmıcaktım nasıl olsa kimse yoktur diye

eşimin buğün semineri var sabah kalktık kahvaltı yaptık onu yolladım bende temizlik yapcam yarın misafirleirim var

bu gece uyaymdaım bende sinir oldum tepemde snenin ilk sinegini hakkın rahmetine kavuşturdum eşeoğlu eşşek nasıl emdiyse beni duvar kan içinde kaldı gece üçte benm elimde camaşur suylıu bezle küfferderek duvar sildim eşimde ne oluyu yaw diyom

bende kalka bunları sülalesini gebert kızmı yicek bunlar diyom kabus gibi bir geceydi

aman insanlara ne bakıyon.bizde burda diyoruz ama şakasına takılıyoruz yani.normalde boşuna 40 hafta demiyolar.yani bazıları erken oluyo ama hepsi erken olcak diye şart yok sonuçta.gerçi bana bile diyolar.geçen bi akraba annemi aradı nasıl oldu dedi annemde ii falan dedi bak erken doğum dediniz 3 hafta oldu hala doğmadı dedi.sonra annemle bi hesapladık hakikaten 3 hafta olmuştu aradığında .millet delirmiş yani

kızlar aranızda kıyıkoy e giden var mı hiç... kocise diyim bakalım biryerlere gidelim diye

minerva biz çok sık gidiyoruz, güzel oluyor, yemek yiyip dönüyoruz, bazen de şirketçe gidiyoruz,

ufak bir yer, yolu da fena değil, dönüşte bahçeköyden manda yoğurdu al, tadı çok güzel oluyo
gitmişken manastırı da gez

kıyı köye ben gittim canım deniz içinmi gitcen yoksa kahvaltı falan yapmayamı denizi ve doğası çok güzel ama deniz ısınmışmıdır acaba