olsun artık alınan alınmıştır güle güle sağlıkla kullanır inşallah ama bundan sonra daha dikkatli al bence çünkü çoğunu giyemiyolar.yani 1 kez heveslenmen içinde giydirsen yazık onun yerine başka ihtiyacını alırsın.
ben bide renklerine göre ayırdım çok karışmasın diye o kadar tutmazdı belki aslında ama ne biliyim ilk yıkıyorum ya hee bide kendi geceliklerimide yiğitinkilerle beraber yıkadım
canım benimde tek sayılır çünkü 1 makina beyazlar 1 i renkliler dedim nolur nolmaz boya moya verir.
gaz olayına gelince patlamak üzereyim ve inanılmaz sancı yapıyor gaz bende.resmen regl sancısı gibi çekiyorum.bide bazen karnımda öyle sesler geliyoki eşime diyorum çocuk bu gidişle kolik bbek olacak bu sese alıştı çıkınca hayat çok sessiz gelecek ona
olsun artık alınan alınmıştır güle güle sağlıkla kullanır inşallah ama bundan sonra daha dikkatli al bence çünkü çoğunu giyemiyolar.yani 1 kez heveslenmen içinde giydirsen yazık onun yerine başka ihtiyacını alırsın.
ya varya hediye konusunda çok büyük tecrübe edindim şimdiden 🙂
genelde hep 0 3 ay alıyoruz ya birine hediye götürürsem mutlaka 3 6 yada daha büyük alırım.hep yeni doğmuş diye alınır hediye.gerçi tecrübeliler (annem gibi) daha da büyük alıyo küçük nasılsa herkes alıyo diyo önceden saçma geliyodu meğer çok haklıymış şimdi anlıyorum
canım benimde tek sayılır çünkü 1 makina beyazlar 1 i renkliler dedim nolur nolmaz boya moya verir.
gaz olayına gelince patlamak üzereyim ve inanılmaz sancı yapıyor gaz bende.resmen regl sancısı gibi çekiyorum.bide bazen karnımda öyle sesler geliyoki eşime diyorum çocuk bu gidişle kolik bbek olacak bu sese alıştı çıkınca hayat çok sessiz gelecek ona
Kız benımde son zmanlarda olmaya başladı bu gaz olayı ıkınmadan da çıkmıyo afedersın 😀
KArnımdanda baloncuk sesleri geliyo, gargara yapıyo benım kız heralde içerde
Kız benımde son zmanlarda olmaya başladı bu gaz olayı ıkınmadan da çıkmıyo afedersın 😀
KArnımdanda baloncuk sesleri geliyo, gargara yapıyo benım kız heralde içerde
ay sorma ya ben hayatımda böyle gaz sancısı çekmedim son 1 aydır delirmek üzereyim ya resmen regl sancısı gibi inanılmaz ağrıyo.
bazen diyorum artık yeter doğsada rahatlasam sonra diyorum asıl zorluklar ozaman başlıycak.
hatta geçen kontrolde annemle bekliyoruz bi bebek viyak viyak anneme döndüm artık çok geç dimi diyorum?
bunun zamanı yok diyo oda
Allah hepimize yardım etsin