2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar dun bebeğimin oda takımı geldi tam 8 gün gecikmeyle neyse zaten doğduktan sonra geleceğini biliyorduk kokusu felaket ayrıca tekstilini mavi getirmeyi uygun görmüşler kulplar sipariş ettiğimiz renkte gelmedi bir çekmecesinin rayı bozuk bugün yeniden gelecekler ayrıca doktor çıkışı modokoya gidip kavga çıkardım tekstili ordaydı ben biraz geç gitsem bizim takımımızı başka müşteriye gönderceklermiş. Ayrıca dün akşam üstü gelicez dediler saat 8 de geldiler bügün bu saat oldu hala çekmecenin raylarını getirmediler sinirden ölcektim annem zor sakinleştirdi bebeğine geçer sinirin diye . Meğersem bize satış yapan eleman doğru düzgün hiçbişeyi not almamış zaten adamı işten kovmuşlar yada kaçmış anlamadım. Kızımın cibinliğini kırmızı istemiştik onuda yapmamışlar bende dükkanda beğendiklerimi aldım geldim bugün hala eksiklerimiz var bu odanın kokusuda 15 günde anca çıkar zaten 🙁

kızlar dun bebeğimin oda takımı geldi tam 8 gün gecikmeyle neyse zaten doğduktan sonra geleceğini biliyorduk kokusu felaket ayrıca tekstilini mavi getirmeyi uygun görmüşler kulplar sipariş ettiğimiz renkte gelmedi bir çekmecesinin rayı bozuk bugün yeniden gelecekler ayrıca doktor çıkışı modokoya gidip kavga çıkardım tekstili ordaydı ben biraz geç gitsem bizim takımımızı başka müşteriye gönderceklermiş. Ayrıca dün akşam üstü gelicez dediler saat 8 de geldiler bügün bu saat oldu hala çekmecenin raylarını getirmediler sinirden ölcektim annem zor sakinleştirdi bebeğine geçer sinirin diye . Meğersem bize satış yapan eleman doğru düzgün hiçbişeyi not almamış zaten adamı işten kovmuşlar yada kaçmış anlamadım. Kızımın cibinliğini kırmızı istemiştik onuda yapmamışlar bende dükkanda beğendiklerimi aldım geldim bugün hala eksiklerimiz var bu odanın kokusuda 15 günde anca çıkar zaten 🙁

zaten hep siparişi alanın uzerıne yıkarlar, hemen de kovduk zaten derler merak etme. hıç sınırlenme zeynepçim, bu işler hep terslıkle yuruyor relax ol boşver. gule gule buyusun kızın odasınsa. biz dalın bebek şampuanı ıle su yaptık onunla sıldık kokusunu bayagı almıştı tavsıye ederım. havalandırırsın artık.

gözün ydın canım hep güzel geçsin kontrolleriniz sen nasılsın geçtimi baya dikişlerin saga sola dönünce acıyomu geceleri kalkarken filan:yumurta:

sağol canım gün içinde çok yorulursam yada uzun süre aynı pozisyonda kımıldamadan oturursam dikişlerimin sol tarafı sızlıyor. Onun dışında yatarken kalkarken falan bir problemim yok artık ilk bir hafta yatakta dönemedim ve çok yavaş kalktım yan yatamadım hep sırt üstü yamak zorunda kaldım o günlerde bebeğim ağlayınca benden önce eşim yada annem kalkıyordu ama şimdi düzeldim resmen hepsi birden bire geçiverdi. Bir sabah şişliklerim indi ertesisabah yan yatabildim aniden düzeldi diyebilirim 🙂

OFF GİDER AYAK NE YOĞUNLUK yani 🙁
daraldım neyse ki gün bitti salı da böyle yoğunluk olacağını sanmıyorum 🙂
ne var ne yok bişey kaçırdım mı acaba?
zeynep güle güle kullanın odanızı.arci benim de kuruldu yerleşti güya ama hala odanın için tam düzenlenmedi halısını sermedim avizesi takılmadı ortada arabası park yatağı kutunun içinde acılmadı o sebeple fotosunu cekemedim odanın.istemiştin ya.bitince çekerim dedim ama bitmeyecek sanırım duru gelene kadar hahaha
ben de halıları yıkamaya vericem camlarım silinecek bir sürü işim var hepsi bitsin öyle gelsin duru hanım 🙂
arceya maşallah yağmura.benimkisi de 3,5 doğmaz zorlasam da 🙂3 olmadı bile daha hahaha
19 gün kaldı bakalım ne kdr oldu kg.su ptsi gidicez biz de doktora 2400 dü en son 9 gün önce.ama ben artık kg olayını cok takmıyorum ztn hep de yanlış söylüyorlar sağlıklı olsun da 🙂boşverdim..

İyi mi Bilgeyle Hande Dae..
ıyıler ıyıler maasallah
hande cok guzellesmıs maasallah gozlerını actı zeytın zeytın kocagıma aldım ogluma pırt yaptı cimcime ahahaha aha
bılgenınde agrısı var ama ıyı.
goguslerı yara olmus
emzırıken zorlanıyo
bıde bı memyı almıyo hande
sarılıktan dolayı cok uyuyo uyandırmak fena dert
cıbıldak cıbıldak soyuyo bılge uyansın dıye kucagına alıp memyı tutunca uyuyo bırkaınca yıne uyanıyo
numaracı bu kıs...

zeynepcim maşallah kızına :nazar:
ya sana bi kaç sorum olcak
1-emzirme makinen hangisiydi memnunmusun demin bi arkaadaşım aradı o alcakmış arkadaşlarına sorsana neden onu almışlar özelliği ne dedi
2-şu molfix göbek oyuntuludan memnun kaldınmı?
daha bi sürü vardı ama unuttum geldikçe sorarım:pasi:

ıyıler ıyıler maasallah
hande cok guzellesmıs maasallah gozlerını actı zeytın zeytın kocagıma aldım ogluma pırt yaptı cimcime ahahaha aha
bılgenınde agrısı var ama ıyı.
goguslerı yara olmus
emzırıken zorlanıyo
bıde bı memyı almıyo hande
sarılıktan dolayı cok uyuyo uyandırmak fena dert
cıbıldak cıbıldak soyuyo bılge uyansın dıye kucagına alıp memyı tutunca uyuyo bırkaınca yıne uyanıyo
numaracı bu kıs...

memede uyandırmanın en iyi yolu ayağının altından uyarmak hemen uyanıyorlar biraz ağlıyorlar ama en azından uyanmış oluyor sarılığı geçirmenin tek yolu emzirmek bu nedenle ağlamasına katlanmak gerekiyor ilk gün benim kızımda memeyi almadıuyudu hep ama allahtan sarılıktan yada kan şekerinin düşüklüğünden değilmiş benimkisi yorgunluktanmış 🙂 aklınızda olsun kızlar emmediği an ayağının atından uyarın gıdıklıyormuş gibi ama biraz sert bir şekilde bebişlerin iyiliği için

Geri