2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iki dakka gir yap onlar gelene kadar çok sıcak ya felaket uykum geldi gel yatalım diyorum ogluma yatmıycam diyo oda çok erken kalktı halbuki

ocağa sütlaç koydum şimdide 🙂 canım çekti yapayım dedim. neyse eşim gelsinde öyle bıcı bıcı yapayım.

kakadayken resmimi koymuştum yıurum görmedin mi sen

eko bu elh de taş gibi hatundur. kardeşinden geri kalır yanı yok

benimkisi bırak alt değiştirmeyi kucağına bile alamaz. ödü kopuyor bebeklerden

Benimkide hiç kucağa alamazdı şimdi elinden bırakmıyor. Dün alt değiştirmeyede heveslendi ama biraz daha kilo alsın şimdi erken diyor. Hastanedede 2 gece hem annem hem eşim kaldı ilk gece yanımdaki koltukta annem yattı eşim siğer odada yattaı ikinci gece eşim yanımdaki koltukta yattı annem diğer odada. 2. gece eşim saat 4 e kadar uyumadı yardım etti sonra daldı tabi uykuya 🙂 Şimdide gece 3 e kadar uyumuyor yardımdı olmaya çalışıyor 3 te uyuyor uyuyunca uyanamıyor çünkü Ayşe 12 de bide 2 de kalkıyor o kalkışlarına babası benden önce alıyor kucağına ama 4 teki kalkışında dürtsem bile Muat uyanmıyor🙂

bu arada dışarsı 34 derece fln herhalde
yanıyo yanıyooo

36 derece gösteriyordu öğlen dışarıdaki derece ama arabanın derecedi 30 dereceydi

bi doğursam ilk sırada dip röflem var
aaah ah bi görsen ne çikin oldu uzayınca

valla doğurunca bütün sıralama değişiyor be elhim. Aynaya bile bakamayabiliyorsun

Bu arada belden iğneyi sormuşsun zaten önce uyuşturuyor o sinek ısırığı gibi sonra sipinali takarken hissetmiyorsun

ocağa sütlaç koydum şimdide 🙂 canım çekti yapayım dedim. neyse eşim gelsinde öyle bıcı bıcı yapayım.

eko bu elh de taş gibi hatundur. kardeşinden geri kalır yanı yok

şımarırım bak

kıyamam bilgede öle dıyo
sadece 3 saat uyuyabilmiş geçenlerde
sureklı handeyle ılgılenıyomus

anama söyledım gelırken alcak, ben cıkamıyorum zor oluyor artık çarşuı pazar, bide fırfırlı don alın kızıma dedım. heç donu yok garıbımın. pike takımı alsam mı dıye duşunuyordum ama herkes gereksız dedı vazgeçtim.

ay bende haftaya gideyim yaptırayım diyorum ama bu dombili ayaklara nası pedikür yaptıracam diye de düşünmeden edemiyorum

ben dun yaptırdım pedıkur kız toynaklarımı temızle temızle bıtıremedı, ayagımı dızıne dayadım kızın, dızı koptu agırlıgımdan. kan ter içinde kaldı. bugun manıkure gıttım kız benı görunce kaçtı, ötekı kız yaptı he he

ben artık doguma hazırım, o bölge alındı kaş bıyık alındı tam bacak alındı, manıkur pedıkur tamam, hadee onlar uzamadan ben gıdıom ıkına ıkına, hoşçakalınnn