2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaa bu arada eşleri almıyorlarmış içeri sezeryanda kocamın hayalleri yıkıldı azcukkk

bende şaşırdım eşleri almıyo dıyınce.ben bugun gıttım konuştuk hatta bı koca kızlmış unutuldu doğuma çağırılmadı diye🙂Benımkı kesin gircem kaçıramam dedı bi aksilik çıkmaz inş.kent hastanasıde bı ılgınçmiş.Başka fotocu bile almıyomuş eşler fotocu olarak tanıtıyo diyo ama nasıl olcak ya aylarca doktor tanımıyodamı eşi öyle bi yalan atsınlar.fotocu tutacakmısın lovefun peki ve fiyatı nekadar.Bizde yarın bizim hastanedekiyle pazarlık yapıcaz bakalım🙂Girseydi eşin ya keşke çok istiyomuş bide.Bi şansınızı deneyin tekrar bence.

çok güzelmiş archiii.Bende şekerlere hoşgeldin bebek senin de yüreğine yaşama sevdası düştü demek yazdım.Meloşun yazısını.Çünkü bizim bebek süpriz olmuştu planlamamıştık.o yüzden dilek yazısını değiştirdim ama planlayanlar için süper bı yazı bence.Bide meloşun şiirlerinde ekledim.şekerlerine bayıldım.güzelce dağıt inş.

sağol asnebacım, şekerleri dağıtacağımız günler pek yakında kısmetse

ben aslında bu yazıyı yazdırmayacaktım da annem yazdırmış etiketlemiş 🙂 daha da uğraşamayacağım için kaldı yazı. senin yazı da pek güzelmiş daha önce denk gelmemiştim. demek meloşun fikriydi 🙂

asnebacımm dışardan da giriyor ya doktor doğuma mesela benim gibi dolayısıyla hastane tanımıyor babayı da anneyi de. Bunlar da doktorla anlaşıp eşi fotoğrafçı gibi sokmaya çalışmışlar falan acayip dalga geçiyordu benim doktor 🙂)))))))
Valla çok özeniyordu ama eşim ne yapalım vardır bunda da bir hayır. Zaten pazarlık yapıp duruyordum bak beni endişelendirecek falan bişey yapma sakın doğum esnasında diye. O da girermişiz biz birbirimize doğumun ortasında falan diyordu. Kaldım şimdi tek başıma napcam bilmiyorum valla bilinç açık bi sürü insan kesip biçcekler. Bi de ilk çıktığı anda görsün isterdim babası da ama artık kameradan izleyecek.
Fotoğrafçıyı da konuşmadık istemiyordum da açıkçası ben ama eşim çok istiyordu. Şimdi durum böyle olunca da mecbur kabul etmek zorunda kaldım. Bakalım yarın arayacağız sanırım canım

kızlar kımsecık kalmamış çokıyorum bende.zeynebe tek sorum doğunca görcez ama bebişin kılo ve boy tahmını tuttu mu?bide doğumdan sonra kaç kilosu gitti?zeynep müsait olunca okursan yazarsın canım.Meleğini öp benim yerimede🙂

Boyunu zaten söylemiyordu kendi doktorum o yüzden bilmiyorum kendi doktorumun muaynehanesinde girseydim son kontrole daha sağlıklı bir cevap verebilirdim ama sanırım Rıza bey çok yaklaşık söylüyordu en azından verdiği sapma payıyla birebire yakındı. Hastanede doğuma girmeden önce usg de 3800 çıktı kızım 3560 doğdu haftasına göre Rıza hocanın söylediği gibi iri bir bebekti

Doğumdan sonra hastaneden çıkarken 270 gram vermişti kızım. İlk kontrolde 120 gramını aldı bakalım 2. kontrolümüz cuma günü

Son düzenleme:
ıyı geceler arkadslar...
sonunda kavusabıldım buraya aklım hep burdaydı..acana kımler dogum yaptı..onemlı bırsey varmı dıye...:yumurta:
ve erken gelen bebeklerımız olmus maasallah onlara...,
zeynep
esmer
mıslına
sınha
ve ceylan saglıkla buyusun yavrularınız..

bu arada benımde
bılgısayarımın ekran panelı yandıgı ıcın servıse ıstanbula gıttı..
3 haftadır pc sız evde mahsur kaldım....
benım durumuma gelınce cok sukur ıyıdım..ama bu p.tesı kanama ve sancıyla dr gıttım ıkı gun hastanede kaldım..
oglum acelecı cıkacak dıye cok korktum ama cok sukur kanama ve sancı duruduruldu..
ıkı haftayıda atlatırsam onemlı bırsey kalmıycakmıs..dr dedıgı tek hedef 37 haftayı doldurmak...
sonra gelmek ıstesede hıc bır rıskı yok dedı..
sureklı yatak ıstırahatı verdı bol bol dınlenecekmısım...
bu arda ben hastanee yatarken pc cok sukur gelmıs servısden kendımı buraya attım...:pasi:

kızlar günaydınn..
ay saat 3ten beri yatakta dönüyorum, kesinlikle uyuyamıyorum kafayı yicem..
zaten bacaklarımı da sivrisinekler yemiş :samar:
offfffffff

günaydın, dörtten beri ayaktayım, uykum var ama uyuyamıyorum çok sinir bozucu
rapunzel geçmiş olsun
az kalmış 37. haftanı doldurmana

bizde bugün yeni haftamıza girdik
benim bebiş ayağını emiyor :deli:

Geri