2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

çüşşş ne dıcen artık ALLAH a havale etçen başka çare yok ne yazık ki. ben artık usandım aynı saçları alıp bende aşagıdakıne atıyorum, o çıksın onunla kavga etsın dıye

gülko iyi olmana sevindim.ama elinin uyuşması aynı sorundanmı kaynaklanıyormuş peki?sordunmu?bence de bendoğurup kurtulmak istiyorum nede ninsanların allah kurtarsın dediğini de anladım bu sayede

dr anlattı, bebek organları ıktırıyormuş onlarda omuriliğe dayanıyormuş. bu da ele gıden sınırlerı tetıklıyormuş. kendısının hamılelıgınde de 2 ay elı tutmamış zamanla geçtı dedı. aman ALLAH elden ayaktan duşurmesın çok zormuş. elıme saga sola küt dıye çarpıyorum hıç acımıyo, kırılcak ruhum duymucak.

gülkurusu yazamadım sanada çok geçmiş olsun canım
şükür atlatmışsın

dae sen anlattıkça ben burda sinir oluyorum
sırf bu yüzden bile taşınabilirim

ya kızlar aynı dert bendede var gerçi ben 3 kattayım ama benim derdimde gürültü apartman çocuk dolu bağrış çağrış güm güm kapıları vurma.üstteki her sabah 9da evi süpürür tabi ona süpürmek denirse kadın resmen laminantı döverek tozunu çıkarmaya çalışıyo bebeği emekliyomuş hergün süpürmeliymiş.dedim bebek olcak.bundan sonra daha geç süpürürüm dedi. yan bina desen deli karı 7 buçukda halı silkti 9buçukta sopaayla dövdü halıları dedim inşallah bahçeye düşerler.hele ki o bina yüzünden camı açmak imkansız bi sürü çocuk çığlık çığlığa.eşim bile pazar diyoki bu kızlar ne cırcır bizimkide mi böyle olcak.
bide bizim burdakiler çok fena geçen yaz kavga etti çocuklar bi kız eline bıçağı almış diğerlerine ana avrat küfür ediyo ve en fazla 12yaşında belki dahada küçük.ben şok oldum.yani bulaşılmaz aileleride çok beter.

herkes apartman şikayetlerini anlatıyor

benimde en sinir olduğum şey
zil çaldımı kim olduğuna bakmadan direk açıyorlar
deli oluyorum, bide bazen misafirde olsa geldiği dairenin zil numarasını bilmiyorsa apartmanın hepsinin ziline basıyor çok sinir oluyorum
dün öğlen uzanayım dedim kapattım perdeyi, yastıklarımı ayarladım tam yattım 5dk sonra zil çaldı
üstümde müsait değildi
zar zor yataktan kalktım üstümü giydim, gittim baktım
tabi malum son bize gelen giden yok
bu zil olayı haftada en az 2-3 kez oluyor

neese ben konuşulanları harmanlamışım demek ki 🙂
ama dediğim gibi üni.hast.de vereceklerini sanmam hiç 🙁

Valla canım devlet hastanelerinde verildiğini biliyorum üni. hastanelerinde de veriliyordur ihtiyaç olursa zaten ekstrasını alırsınız ordan gerekirse

Komşulara gelince bizim üst kattaki manyak mesela. Karı topuklu terlikle dolaşıyor, bi yer süpürüyo kesin her süpürüşte parkeleri bikaç milim inceliyordur. garçç gurrççç tabii arada gecenin 11 inde yapıyor bu işi. Sonra saat 2 de 3 te falan telefonla konuşuyor bağıra çağıra vs. vs.
Asansörde görse selam vermez, kapısını açmaz bigün koca geçecek üstünden o olcak 🙂)))

Haaa bu arada kendisi bi de öğretmenmiş ne öğretiyor acaba öğrencilerine manyak karı

kızlar kımsecık kalmamış çokıyorum bende.zeynebe tek sorum doğunca görcez ama bebişin kılo ve boy tahmını tuttu mu?bide doğumdan sonra kaç kilosu gitti?zeynep müsait olunca okursan yazarsın canım.Meleğini öp benim yerimede🙂