2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gülkurusu hşgeldin canım artık kimsecikler yok
sen nasıl oldun canım

napım canım netle başım dertte, kotası dolmuş o kadar yavaş çalışıyor ki, kocam lost ındırcem dıye bıtırdı kotayı. yarım saatte anca açıyo sayfayı. evde sıkıntıdan çatlıyom bı net vardı kafamı dagıtan sagolsun 2 gun baktı evde bana onun da içine şey etti. ben ıyıyım antibıyotık kıstı hem kuçuld hem acısı geçti 2 gune geçer dıye duşunuyorum ateşım de duştu çok şukur

cınnet gecırcem bıktım bu mahlledekı cocuklardan yıne camıma top carptı hergun 1500 ker eoldugu gıbı zaten canım yanıyo kımıldayamıyorum aldım bu kez toplarını vermedım
bı saat sonra cocukalr apartmanın dıs kapıısndan ıcerı gırıp bızım merdıvenlerde demır kapıyı carpa carpa oynyolar
fırladım dısarı bırının kolundna tuttum agızma gelenı saydım dıgerı kactı
dovecektım yemın ederım zor tuttum kendımı 150 bın defa soledım analrınada cocuklarada
agzıma gelenı saydım
sonra markete yurudum azcık hava alayım dıye
donuste yıne ıkı cocuk camımın onunde top oynuyo defolun bu sokakta bı dah top gormıycem dıye bagırdım
cocuk dusmanı ettıler benı yemın ederım ya

ben geldim herkes dağılmış bi yere..yemeğimi koydum ben de taze fasulye yapıyorum dünden corbam ve pilavım vardı ztn.gülko nasıl oldun kuşum okudum bgn iyiymişsin dimi?

çok şukur ıyıyım kuzum ama artık çok agırlaştım sağ elım tamamen tutmaz oldu uyuşmaktan. bıtsın artık şu gunler dogurmak daha hayırlı galıba

ılk evlendıgımızde 1. kattan ev tutttuk senın yaşadıklarının hepsını bende yaşadım, camıma kar topu atarladı kırarlardı camımı sabaha kadar kaç kere donarak oturduk. şimdı 8. katta oturuyoruz kafan rahat mı dersen, mumkun degıl. şimdıde tepemden halı sılkelıyorlar, sıgara ızmarıtlerı atıyorlar. o çocukları yetıştırenler benım kafamdan halı sılkeleyen zıhnıyetler ne yazık kı ALLAH ıyı ınsanlarla karşılaştırsın, komşunun iyi olması çok onemlı. hergun tutam tutam saç topluyorum balkondan. bagır çagır ama ne fayda, hayvan laftan anlar mı?

biz dün seyrettik lostu sonunda kurtulduk bittide

he onu hıc saymıyorum halı sofra bezı sırkelmeyı bırak dedıgın gıbı ızmarıt sac topluyorum balkondan
gecen hafta cam sıldım bıkac gun sonra ust katımdakı yaratık camlarının onundekı mermerlerı yıkadı neymıs kus pıslemısmıs sılerek cıkmazmıs mıs
ınsna degılkı bunlar
beklıyorumkı bırının ansı cıksın gelsın kapıma bakalım
gecen kadın dıyokı napıyım cocugum laf dınlemıyo oglumm gel dıye bagırıyo bak gelmıyo ıste napıyım dıyo allah belanı versın senın gıbı ananın dedım

toplarını yakalayınca camda bıcakla kes at önlerine bakalım napcaklar

dae valla cok haklısın ben de camı actım cocuk sesinden dayanamadım kapadım.ön camı acsam araba sesi ay deli oldum ben de bgn hee..arkada cocuklar önde arabalar..rahat edemedim bi.3.kattayım ben de gene rahat yok anlayacağın 🙂
gülko iyi olmana sevindim.ama elinin uyuşması aynı sorundanmı kaynaklanıyormuş peki?sordunmu?bence de bendoğurup kurtulmak istiyorum nede ninsanların allah kurtarsın dediğini de anladım bu sayede

2 gun is var gene sonra 2 gün sınav ondan sonra 1 gün izin(doktor,noter ve sigortaya gitmek icin izin ) 4 gün iş ay ne yoğun yaşıyorum su zor günlerimi allah yardımcım olsun.bu arada kaynanamlar hala gelemediler onlar kesin ztn ancak aksama gelirler demişti esim.isabet oldu biz cıkıcaz aksam da sonra da ders calısıcam ben deyip inicez öyle planladık kocamla allahtan kocam anlıyor halimi de bana uyuyor o da yoksa napardım 🙂

biz dün seyrettik lostu sonunda kurtulduk bittide

fınalı ızlemedık daha cuma ızlıcez kısmetse. ama son bolumde kara dumanın nasıl oluştugunu anlatıyor ya, dogum yapan kadını öldurdu ya ötekı karı, eşim durdurdu dızıyı 2 saat nutuk çekti, sancın tutarsa kımseden yardım ıstemıcen, taksı çagırınca plakasını bana söylucen, kaçırırlar bebegımızı, tek başına sokaga çıkmıcan ayyy içimi kıydı.