kız ben yanınıza alın demedim hastane veriyor zaten senin getirdiğin mamayla ilgilenmiyorlar. Çıkarkende çocuk doktoru yazıyor hangi mamayı alacağını bana pre aptamil verdiler çıkışta aldık zaten 2 kere kullandık çok şükür şimdi %100 anne sütü devam ediyoruz[/QUOTE]
neese ben konuşulanları harmanlamışım demek ki 🙂
ama dediğim gibi üni.hast.de vereceklerini sanmam hiç 🙁
Archimim benm halimi sana arz ediyim rahatlık gör=))
Doğum için İst geldm ne anam var ne babam ne kocam
Binada kardeşlerim onların eşleri falan geçinip gidiyoz düşünsene
Dr soruyom doğum ne zman diye her an herşey olablr diyo
Napıcam böle bilmiyom
Aniden sancılansam falan moku yedim yani hastane çantamı alır gideirm heralde kendi kendme=)))
ben zaten normalde de panik atak değilimdir. herşeyi panik yapmam ama millet benden daha çok panik olunca bende mi gariplik var diyorum. her arayan yanlız başına ne yapıyorsun diyor. ya sancılansam ne yapacakmışım
dedim kolayı var taksi çağırıp doktora gidicem ne yapıcam 🙂
bizim vücutlar o hormonun dozunu kaçırmış sanırım . aşırı sakin oldum çıktım 🙂
hehe seni kendime çok benzetiyorum bazen. millet çıldırdı nasıl olurda annen gelmez, son hafta yalnız kalırsın diye...
valla gayette kafamı diliyorum. bi de doğum kalp krizi gibi anlık bişi değilki, sancı başlarsa ararım ziyayı gellir alır.
yok canım olurmu veririler ama zaten hemen vermiyorlar özel hastanedede 2. gece verildi benim kızıma kan şekeri ölçümü yapılıyor gerekli görürlerse veriyorlar. Bebek dostu hastanelerde mama en son çare olarak veriliyor artık anne sütü konusunda acayip disiplinli hastaneler üni hastaneleride çok hasas bu konuda onlarda verir ama tek fark babasını eczaneye gönderip aldırırlar kendiliğinden vermezler. Şimdiden alma bence belki gerek olmaz. Çünkü ilk gün memenin kokusu bile yetiyormuş bebişlere
hehe seni kendime çok benzetiyorum bazen. millet çıldırdı nasıl olurda annen gelmez, son hafta yalnız kalırsın diye...
valla gayette kafamı diliyorum. bi de doğum kalp krizi gibi anlık bişi değilki, sancı başlarsa ararım ziyayı gellir alır.
valla ya sanki türk filmindeki kadınlar gibi durduk yere sancılanıp zırt diye doğurcaz. zaten sancılansam bile hemen doktora gitmem evimde duşumu alır hazırlanırım.
annem bugün tembihledi, beni sakın sancım var diye arama doğum yap öyle ara dedi . niye dedim , ben dayanamam diyo
zaten bende sancım sırasında kimseyi aramayı düşünmüyorum. hele ki kaynanam hiç gelmesin onun panikleri beni deli eder. kontrole bile gelse yanımda doktoru binbir soruyla deli ediyor. doğurup herkesi aramayı düşünüyorum 🙂
aaa hadi yaa çok sevindim. sonunda kavuştu oğluna demekki.
allah analı babalı büyütsün. mehtapta kurtuldu sıkıntılarından
ayy senin kocanda durdu durdu son anda mı isim değiştirdi. çocuğu tuğberk diye sevdiniz bunca zaman şimdi ne olacak ya ??
hadi ya ben onu görmedim ama hastane de mama hazırlarlar herhalde. ya da olmadı doktor hangi mamayı alın derse onu alırız. şimdiden gene de almayayım.
ben zaten normalde de panik atak değilimdir. herşeyi panik yapmam ama millet benden daha çok panik olunca bende mi gariplik var diyorum. her arayan yanlız başına ne yapıyorsun diyor. ya sancılansam ne yapacakmışım
dedim kolayı var taksi çağırıp doktora gidicem ne yapıcam 🙂
bizim vücutlar o hormonun dozunu kaçırmış sanırım . aşırı sakin oldum çıktım 🙂
sımdı de anlasamıyorum ben sade Ata olsun dıyorum o ıllakı yanına bı ıısm daha ıstıyo
ama anlasamıyoruz
soledım cocugum kendını tugberk snaıyo yapma böle dıye
ben hıc tugberk dıye sevmedım onu sende sevmeseydın dıyo
Anam babam Yazlıktalar annem c.tesi günü geliyo nihayet
Eşimde ne zman geliyim diye bana soruyo
Ben doğurunca haber veririm takını takar gidersin diyom onada