2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2650 handecik geldi dünyaya zeynep teyzesi

eeee kuaföregidemedin yani öyle mi giitn hastaneye yni bu konuda kasmamk lazımmı kendimizi

Maaşallah Handeciğime hoşgelmiş sefalar getirmiş.

Evet canım sancım tutunca girip duş aldım hafif jilet yaptım ama doğum olmaz eve dönerim ağda yaparım diye düşündüğüm için çok incelemedim. Ama hastanede doğum deyince hemsiler yardımcı oldu jilet yapıldı oda ben kendimi iyi hissetmiyorum diye yoksa umurlarında değil doktorların ama sezeryan bölgesi için ağdada yaptırıp gitsen jiletle üzerinden geçiyorlarmış

yok o dediğin ped bu bebeği emzirmeden önce silmek için neyle silmek gerekşyo acaba yaa

bebeği emzirmeden önce göğüsü niye silmek gerekiyorki ben hiç silmiyorum ucu yarayken lansiloh kullandım onu silmek gerekmiyor zaten ama başka bir krem kullanırsanız silmeniz gerekir tabi. Hastaneden çıktıktan sonrada yaralar geçti emzirme sonrası sütümden sürüyorm etrafına o kadar.

bebeği emzirmeden önce göğüsü niye silmek gerekiyorki ben hiç silmiyorum ucu yarayken lansiloh kullandım onu silmek gerekmiyor zaten ama başka bir krem kullanırsanız silmeniz gerekir tabi. Hastaneden çıktıktan sonrada yaralar geçti emzirme sonrası sütümden sürüyorm etrafına o kadar.

aa bende almıyım o zaman ya geçen aklıma geldi sağol zeynepcim

ay kızlar babam aradı aglat beni şimdi

nasılsın diye aradı konuşduk baya

sana şimdi birsey dicem ama yap dedi

elini göbeğinin üstüne koy dedi koydum

dedinin sana selamı var de dedi

ay içim bir tuhaf oldum agladım kızlar yawwf
allahım dünyaya geldiği günleri göster bize inşallah

Geri