Sağol canım benim darısı başına inşallah. bende facede cevap veremedim kimseye birtürlü fırsat bulup.
amin canım,zeynepcim belki yazdın kaçırmış olabilirim hastane çantamıza ne gerekli kaç gecelik kaç pijama başka şeyler neler lazım bide bebeğini yıkadılarmı doğduğunda,yıkamadıysalar sen kaç gün sonra yıkadın yada yıkıcan
İki gecelik yetti bana ilk gün akşamına giydirdiler zaten ameliyattan çıplak üzerinde örtüyle çıkıyorsun. Pijama giymene izin vermiyorlar. Bebek içinde 3 takım yeter penye battaniye 2 tane götürün birine sararsınız birinidi üzerine atarsınız. Göğüs kremini sakın unutmayın en önemliler bunlar.bebeği doğar doğmaz yıkamadılar ertesi sabah yıkadılar göbeği düşene kadar yıkamayın nemli bezle silin dediler. Bizde öyle yaptık yarın ilk gerçek banyosunu yaptırıcaz.(bu arada kızım kalktı emzirdim gaz çıkardık uyudu ondan geç yazdım.şimdi benim yemek vaktim sonra yine gelirim)
he valla.. Herkesler bi yerlerde... Ben bugün temizlik yapmıyorum ama gene iş var elimde tabi.. Yarına hazırlık.. Yarından sonra yataıp dinleneceğim 1 hafta valla..
he valla.. Herkesler bi yerlerde... Ben bugün temizlik yapmıyorum ama gene iş var elimde tabi.. Yarına hazırlık.. Yarından sonra yataıp dinleneceğim 1 hafta valla..
başıma nasıl iş açarım partisi oldu bu celine senin için kaç. gündür yoruldun cok be cnmcm.yrn otur bişey yapma eğlenmene bak yok kalabalık oldu yok böyle deme sadece eğlen gül stres olma.ama sahsen ben eve misafir geleceği zmn cok stres olan bir tip olduğumdan su sıralar kimse gelsin istemiyorum yani arkadaslar falan değil kastım.böyle haberli hazırlıklı falan filan.valla esimin dayısı geldi antep.ten bgn kayınvalidemdeler.inan onları bile yemeği bırak çaya bile alamıcam kusura bakmasınlar yani.cünkü evi temizlemem lazım hazırlık falan uğraşamam.yrn ders calısıcam haftaya sınavlarım var malum 🙂 aksam gidicem acıklıcam ztn durumu gelmeye kalkmasınlar diye de.. :meri: kötüyüm ben kötüyüm :meri:
arkadaşım geldı kayfe içtik iki dedıkodu yaptık ohhh rahatladım. ne guzel bişey şu çekıştırme olayı...çok ilginç ve atraksyonlu haberler aldım gendısınden. iyi geldi he he 🙂