Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
leach rüyamda seni gördüm bu gece.
gelinlik giymişsin ama göbek kısmı transparan. saçlarını da platin sarısı yapmışsın. diyorum bu ne hal aynı banu alkan a benzemişsin 🙂
leach rüyamda seni gördüm bu gece. gelinlik giymişsin ama göbek kısmı transparan. saçlarını da platin sarısı yapmışsın. diyorum bu ne hal aynı banu alkan a benzemişsin 🙂
Dün silme banyosu yaptırmıştık göbeği düşmeden önce bugün pansumanına devam edicez orası biraz hassas gibi zaten düştükten 2 gün sonraya kadar pansumana devam edin dedi doktor yarın babasıda evdeyken yıkıcaz
Biliyorsun benimde enbüyük kabusumdu geceleri rüyama giriyordu hastanede açamadım hiç ama çıktığımız akşam annem uyuyordu çocuğu kakalı bırakamayacağım için iş başa düştü yaptım ilk 2 si yarım yamalak oldu bide göbeği düşmeden alt açmak biraz zor oluyor bağlarken önünü kıvırmak gerekiyor.Ama 3. alt açmadan sonra sanırsın 5. çocuğum insan rahatlıyor dert etme sakın.
bende kulaktan ölçer braun var çok rahat oluyor ilk bir hafta hergün ateşini ölçmek gerekiyormuş her ihtimale karşı hastanede koltukaltından ölçenlerden verdi ama Ayşe Naz onlarla çok ağlıyor ve uzun sürüyor onunla ölçmek o yüzden ben uyurken 2 saniyede braunla ölçüyorum
Sorma Ceylancım benim kız her alt açmama denk getiriyor valla. Erkek bebekler yapar genelde dikkat et sırf senin suratına değil kendi suratınada getirmeyi beceriyor erkekler yeğenim herseferinde isabet ettirirdi valla 🙂 Bu arada senide tabrik ederim hayırlı uğurlu olsun bebişin Allah analı babalı büyütsün