2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kımsede kalmadı galıba..
ıyı aksamlar herkese..
bende kacıyım barı ..
bıde ustune koca aradı hırsım ıondan cıkardım..
ay bu sınırle doorcam bugun
yarın sabahta oglusumu gormeye gıtces.
ınsallah ıyı haberlerle gelırım
hoccakalınnnnn...

Ben de anca işlerimi bitirip geçmişi de okuyup gelebildim... İşler bitti sayılır ama.. Oğlumun odası yerleşti... Yatağı falan yapıldı.. yarın çeker fotolarını eklerim.. Yarın da cumartesi parti için hazırlık yapacağım.. Gelenlere hediye hazırlayacağım, evi süsleyeceğim... Neyse o zevkli iş.. Zaten annem partinin içine etti... Çağırmış da çağırmışş Ay sinir oldum.. 30 kişi olacak.. Evin içinde tıkış tıkış.. Çok sıkıcı olacak yani.. Öyle işte.. Yarın görüşürüz kızlar..

yemın ederım cınnet gecırcem yada ıntıhar etcem yada cocuk katılı olcam yada gıdıp dırek analarını gırtlaklıycam

gırıs katta otuuryorum
ve hergun camıma bı top carpıyo
hergun zılıme basılıyor
ve hergun onlarca cocugun gurultusunu cekıyorum
sımdı tum bunlar yetmezmıs gıbı
gerızekalı bakkal
borazan gıbı oten bısey getırmıs
ve butun mahalle cocuklarına analrı almıs
hepsı bırden otturuyor
bıktımmm camı acıp bagırıyorum da bırının anasıda cocugum dur demıyoo

aynı dert bende de var benimde giriş kat ve bütün çocukların gürültüsünü çekiyorum evde olduğum zaman onu bırak az önce cinnet geçiriyodum dublekse bizim öküzün teki taşındı adam apartmanın girişine içeriye olur olmaz herşeyi koyuyo öle 2 gün kalıyo su bidonumu dersn gardolapmı dersn ilk zamanlar hadi ses etmiyodm yerleşemediler daha diye şu anda ne var biliyomsunuz apartmanın girişinde eski püskü bi buzdolabı çıldırmak üzereym eşimlede kavga ettim cazgırlık yapıcağımı biliyo ya kapıyı kitledi hemen oğlu geçiyodu ona bişey söylerim diye ben hayatımda bunun kadar rahat adam görmedm yaa

aaahahahaaaa senin kayınvalden mevlütte yatakta olcan da diyo

eeee saten gecelik ve yatak hımmmm içerde mevlüt okunurken siz de kocanla kırkın bitişini kutlarsınız artık :meri:
Heheh zper olurrrr
kımsede kalmadı galıba..
ıyı aksamlar herkese..
bende kacıyım barı ..
bıde ustune koca aradı hırsım ıondan cıkardım..
ay bu sınırle doorcam bugun
yarın sabahta oglusumu gormeye gıtces.
ınsallah ıyı haberlerle gelırım
hoccakalınnnnn...
Sakin cnm bebekını strese sokma

ayyy sevraymış oh bee
eee doğumda napcan iki doktorda mı gircek????
özbek sende de ne hafıza varmışş vay be :eferin: efferin sanaaa
ameliyatımı yaptırmak istediğim dr 14 hazirana gün verdi yani daha çok o dr dan yana gönlüm diğer dr um ise 17 si dedi.14 hazirana kadar bi aksilik olmazda beklerse a doktoruma yaptırcam planladığımız gün ve diğerine acil oldu gece alındı falan bişiler dicem amaaaaa benim kız 14 ünü beklemezse ki böyle bi risk vardı zaten 26.haftamdan beri yine pre par tb kullanıyorum doğumu engellesin diye. 14 ünden önce gecenin bi saati gelmeye kalkarsa b dr aricam bu seferde o yapcak diğerine acil oldu falan dicem.asıl ameliyatımı yaptırmak istediğim dr istanbulda oturuyo geceleri telefonunu kapalı tuttuğunu ev tl fişini çektiğini biliyorum herhangi bi durumda ona ulaşamazdım yani.e benim eşimde yanımda yok biliyosunuz sıkıntı yaşardım tek dr la onun için böle oldu
mavlüd takımı aldınızmı kızlar ya

gunnaydınannişler bugn evdeyım artk ıznlym ama yanlşlık yaptılr 5gunum yancak cok uzulyrm yaa duzelttrmkde ıstemdım sımdı iş yerı dıcek ne bu oyunckmı ofof neyse evde işlerbenı bklr ben cam silmye baslayımgorusrz yne kızlar

Geri