2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim kaynanamda çeşit çeşit almıştı, aynı şey benimde aklıma geldi. millet 2-3 er almasa bari...

Evet bizim milletin ne yapacagi belli olmaz hakkatten, hatta tek cesit olsa bile milletin 10,12 yasindaki bebesi bile tutup alir. Birde birtane de ogluma, birtane de kizima alayim vs demiyorla mi o yuzden birazcik cazgir birisi bebek sekerini idare etmesi gerekiyor. hahaha

ne zaman doğurucaksın sen ki haftaya burda olcan yaff:shootout:valla sen de elinde ütü ile gitcen doğuma sanırım hahaha

ya bu kız beni mahvetti dirseğini geçiriyor karnıma cıkacak gibi nerdeyse cok canımı yakıyor sizde de mi öyle ben mi abartı yaşıyorum bu durumu bilemedim

1 haziranda bir terslik olmazsa.
yaa benimde ööle, hele geçen akşam aha dedim çıkacak şimdi, ama çok sıkıldı yavrucaklar naapsınlar..

Evet bizim milletin ne yapacagi belli olmaz hakkatten, hatta tek cesit olsa bile milletin 10,12 yasindaki bebesi bile tutup alir. Birde birtane de ogluma, birtane de kizima alayim vs demiyorla mi o yuzden birazcik cazgir birisi bebek sekerini idare etmesi gerekiyor. hahaha
kesinlikle mesela egenin mevlüdünde ben dağıttım şekerleri sıkıyorsa 2 tane alsınlar hahaha

annem bayramda kapıya gelen çocuklara şekerliği tutmazda birer tane ellerine verir. ööle yaparım bende 🙂

Benim annem de kapiya gelen cocuklara tutar birer tane alirlar biraz daha alin felan der.
O yuzden bende hastanede anneme degil de gorumceme veririm bebek sekerini yoksa anam tutar hemserilerden temizlikcilere kadar dagitir vallaha.
hahaha

1 haziranda bir terslik olmazsa.
yaa benimde ööle, hele geçen akşam aha dedim çıkacak şimdi, ama çok sıkıldı yavrucaklar naapsınlar..

ay cok fena yaa yemin ederim tırsıyorum ciddi ciddi noluyor diye birden sıçrıyorum elimle itiyorum onu geri kaçıyor 1 dk sonra aynı yerden gene yapıyor yapacağını benimle inatlaşıyor..ben de ona minik cadı diyorum artık ohh olsun işteee

Geri