Yok canim sadece kelebegi aldim satici da annem de onu daha cok begenince. Ama geri supheye dustum emzik bebege ozel vede pembe diye aksam birde esime gostereyim bakalim o hangisini begenicek.
valla öldüm yaa, günde ortalama 3 saat ütü yapıyorum, bir yandan Alin'in odasını hazırlıuorum, bir yandan yazlık-kışlık düzenlemesi, yemek cart curt derken akşam oluyor.
ama planlarıma göre bu hafta bitiyor işler, haftaya buradayım 🙂
içine sinmediyse bencede değiştir. bende senin gibi düşünüyorum emzikli bebeğe daha uygun olur gibi geliyor. diğeri biraz nikah şekeri modunda. ya da yarısını ver karışık olsun.
adam da ne fenaymış illa kelebeği satacak 🙂
Hah benim aklimdan geceni sende soyledin bak bende oyle dedim.
Bu nisana, dugune herseye kullanilir emzik ise hem pembe bebege ozel dedim.
Hala tutturdu yok baksana lila cok guzel hem kelebek bebegi ifade ediyor,
sonra dedim tamam ozaman lila yerine pembe yapsak kelebekliyi olmaz mi
hala tutturdu lila bence daha guzel hem pembeden daha gosterisli duruyor vs
bi yandan satici bi yandan annem derken ikna oldum.
Birde esim ne dicek bakalim ona gore tekrar degistireyim olmazsa.
valla öldüm yaa, günde ortalama 3 saat ütü yapıyorum, bir yandan Alin'in odasını hazırlıuorum, bir yandan yazlık-kışlık düzenlemesi, yemek cart curt derken akşam oluyor.
haftaya da kesin doğurursun gene gelemezsin 🙂
ayy bende çizim işi aldım akşama kadar onunla uğraşıyorum yemek bile zor yapıyorum valla
aslında kışlıklarımı kaldırsam çok mikemmel olacak
ne zaman doğurucaksın sen ki haftaya burda olcan yaff
valla sen de elinde ütü ile gitcen doğuma sanırım
ya bu kız beni mahvetti dirseğini geçiriyor karnıma cıkacak gibi nerdeyse cok canımı yakıyor sizde de mi öyle ben mi abartı yaşıyorum bu durumu bilemedim