2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
senin doktor gebe göre göre beyni sulanmış🙂
neyse madem 3-4 gün fark ediyor takma kafana nasılsa bu bebeklerin geliş tarihi belli olmuyor. bak benim sıpa beni 3 hafta önceden izne ayırdı.
off yaa erken dogarsa bebek bıkac gun kaybım olmaz ama dımı ehuheheeh=) gec dogarsa yandıkkk 3-4 gunde olsaa bebişmdn erken ayrılcmmm valla oglusuma burdn duyrulr 3-5 gun erken gelse yeter fazla diilll siparişşlen dogurcam ben=)
ama doktordan cok lovefun un dedıgını gıbı benme rken gıtmemdn kaynaklanan bı durm ama ayarlasarldı napım hem kontrol gunmdu hemde zırt bırt nasıl ızın alaym salak bunnr yaa=)

celine ben hastane çantama koyduklarımı buraya yazmıştım ama şimdi bulamadım

çatlağın kesin tedavisi yokki
kalırız artık öyle
dediğin gibi çatlıyacağın varsa çatlıyorsun
ben hergün krem sürdüm
7. ayıma kadar düzenli yüzdüm
bol su içtim
ama sonuç aynı
ne yapalım artık

Archi be böyle bişeyi kaynanam almış bi tane.. Bi tane de hadiye geldi ama zıbını falan yok.. Dün de kaynanam aradı iki tane daha zıbın aldım dedi.. O zaman ben şimdi o hastane çıkışını koyayım, bide hediye geleni koyayım.. Bide tek bady koyayım iki tane bide altına almıştım ayaklı bişiler onları koyayım.. Yeter herhalde...

BEN NAPİM YA 3 HAFTA ERKEN İZNE ÇIKTIM,

ASYA HANIM BENDE 3 HAFTA ERKEN AYRILACAK OFFF. KENDİ ETTİ KENDİ BULDU NE YAPAYIM 🙂

zeynep çantayı evde unutmuş bebeği hastane giydirmiş

görmediniz mi resimlerde :fati:

kesin celine de çantayı evde unutur. çarşafa sararlar bebeğini

yeter ya kaç gün kalacaksın sanki hastanede. bende 2 takım hastane çıkışı koydum yeter. olmadı eşim gelir evden alır bebeğin kıyafetlerini

bu arada Ege Bey in ismi hayırlı olsun. ege gibi bereketli olsun inşallah

yaa kızlar kafama bişey takıldı

3 tane doktora birden giden vardı aramızda kimdi o yaa hatırlayamadım.
Nerden takıldıysa aklıma ????

öyle biri mi vardı. kimdi o zengin arkadaş çıksın ortaya