2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar ya kuzenimin adeti 9 gün gecikti bebek istiyolar hep düzenlidir adetleri şimdi kan testi sonucunu almış değeri 0,17 çıkmış gebelik yok demek tabi bu dimi olsa çıkardı bu vakte kadar doktor yarım saat sonra gelicekmiş acaba dış gebelik felan olabilirmi söylemedm bişey ama ona telde

kızlar ya kuzenimin adeti 9 gün gecikti bebek istiyolar hep düzenlidir adetleri şimdi kan testi sonucunu almış değeri 0,17 çıkmış gebelik yok demek tabi bu dimi olsa çıkardı bu vakte kadar doktor yarım saat sonra gelicekmiş acaba dış gebelik felan olabilirmi söylemedm bişey ama ona telde

dış gebelik olması için beta hgc değerinin 1500 olup kesenin gözükmemesi lazım
bende de ilk başta dış gebelikten şüphelenmişlerdi ondan biliyorum
kuzenin malesef hamile değil canım. inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşur

evet düzenli olarak kullanıyordum
çatlıyacağım varmış demekki
ama doğumada 3 hafta civarı var
daha ne kadar çatlıyacam kimbilir:boink:
moralim bozuluyor

neyse ya boşver sıkma canını. doğumdan sonra hep beraber lazere gideriz 🙂

ben hiç bir sey kullanmadım kaşıntımda olmuyor ben acaayip bir hamilelik yaşıyorum kızlar
göbeğim cok cıkmadı iştahım cok acılmadı mide bulantım 3. ayımdan sonra başladı

drda hamileliği tersten yaşıyorsun sen dedi 🙂

ama göbegim cok tüylendi

dış gebelik olması için beta hgc değerinin 1500 olup kesenin gözükmemesi lazım
bende de ilk başta dış gebelikten şüphelenmişlerdi ondan biliyorum
kuzenin malesef hamile değil canım. inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşur

off çok isterdm ya şimdi hamile olmasını bende dedim telde sonuca göre bebek yok gözüküyo diye üzüldü sanırım sesi değişti hemen ay canım ya inşallah en kısa zaman da kavuşur bebeğine

evet aslı dğru söylüyor en azından degerin 5 olması gerekiyor keseyi görmek içinde 1800 lerde olması lazım allahım bebek isteyenlere tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın

ben hiç bir sey kullanmadım kaşıntımda olmuyor ben acaayip bir hamilelik yaşıyorum kızlar
göbeğim cok cıkmadı iştahım cok acılmadı mide bulantım 3. ayımdan sonra başladı

drda hamileliği tersten yaşıyorsun sen dedi 🙂

ama göbegim cok tüylendi

ne güzel sen 5-6 tane doğur bence 🙂
aslına bakarsan bende hamileliğin getirdiği sıkıntıları pek yaşamadım. benim kız sadece düşer gibi yaptı tuttuk zorla, şimdi doğar gibi yapıyor korkutuyor bizi 🙂
onun haricinde bulantı halsizlik pek olmadı ama diğer korkular yetti bana

Geri