ofya ne bılım anlamdm bence ben çalısabılr almaya gıttgmde 2-3 gunm vrdı erkn gıtmstm onlr ogunu tam 32 bitimi diye kayda aldılar sonrada ogundn ıtıbaren saydılr yınede erken gıttgm ıcın hata bende buyuk ıhtıml ee doktorda okdr younkı buna dıkkt etmemiş neyse en fazla 3-4 gun kaybım olck dogum sonrasnda ıznm zannmca🙁 naaplımm ztn nezmn dogurcamda belli diilki dimi:=) neyse ztn cok da sıklmştm 2 gun bıle cok gıbydı bana🙁
ofya ne bılım anlamdm bence ben çalısabılr almaya gıttgmde 2-3 gunm vrdı erkn gıtmstm onlr ogunu tam 32 bitimi diye kayda aldılar sonrada ogundn ıtıbaren saydılr yınede erken gıttgm ıcın hata bende buyuk ıhtıml ee doktorda okdr younkı buna dıkkt etmemiş neyse en fazla 3-4 gun kaybım olck dogum sonrasnda ıznm zannmca🙁 naaplımm ztn nezmn dogurcamda belli diilki dimi:=) neyse ztn cok da sıklmştm 2 gun bıle cok gıbydı bana🙁
senin doktor gebe göre göre beyni sulanmış🙂
neyse madem 3-4 gün fark ediyor takma kafana nasılsa bu bebeklerin geliş tarihi belli olmuyor. bak benim sıpa beni 3 hafta önceden izne ayırdı.
makarna haşlıyorum. sonra tencerede biber domates mantar ya da elimde hangi sebze varsa onlaı kavuruyorum. pişince de üstüne makarnayı dök karıştır . bu kadar 🙂
doğru sen 32. hafta raporu için erken gitmiştin herhalde dediğin gibi o günden başlattılar senin raporu. İlk rapor elindeyse ordan çıkar gün kaybının olup olmayacağı ama zaten bakalım bebiş ne zaman gelmeye kalkacak