2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nasıl yani sen daha 36 nın içindesin ki 37 ye kadar çalışır raporu veriliyor yani doğuma 3 hafta kalana kadar. Senin salı günü hesabın doğru bence doktor karıştırmış gibi geldi bana

evt benim de kafam karıştı güneş sen kaçıncı haftaya kdr aldın o raporu yani talebin neydi 3 hafta kalaya kdrsa doğru olması lazım..ama 36da bırakacaktın da karışıklık mı oldu orası ayrı

aslı suan hem fasulya ayıklıyorum hem flim seyrediyorum hem size bakıyorum😀

yani menümde
taze fasulye
pilav
tavukgögsü
salata

taze fasulyeyi de geçen yapmıştım senin menüde pek gözelmiş 🙂
ben buldum ama sebzeli makarna ile çorba yapıcam. tam bekar yemeği
:meri:

bende doğuma girmesini çok isterim ama bakalım hem doktor hemde eşim o sıra ne diyecek.doktoruma hiç sormadım eşler girebiliyor mu doğuma diye.

bende eşim doğuma girsin istiyorum
ama doktorum sadece normale alabiliriz dedi, sezeryanda almıyorlarmış 🙁

ben de isterdim ama ztn girmem diyor ödlek kocam ve de benimki herhalde genel anestezi olacak.yaa ben cok istiyorum bebeğimin dünyaya gelişini görmeyi dr.la konuşucam olursa beni epid.sez.yapsın ya.acaba mümkün mü?bana pek değil gibi geldi ama çok istiyorum🙁

evt benim de kafam karıştı güneş sen kaçıncı haftaya kdr aldın o raporu yani talebin neydi 3 hafta kalaya kdrsa doğru olması lazım..ama 36da bırakacaktın da karışıklık mı oldu orası ayrı
ya anlayamdm 37 bıtımı dıye almstm bence doktr karstrdı ama artık 3-4 gun hesabı ıcn bıdaha ugrsmym neyse🙁