Nasıl yani sen daha 36 nın içindesin ki 37 ye kadar çalışır raporu veriliyor yani doğuma 3 hafta kalana kadar. Senin salı günü hesabın doğru bence doktor karıştırmış gibi geldi bana
evt benim de kafam karıştı güneş sen kaçıncı haftaya kdr aldın o raporu yani talebin neydi 3 hafta kalaya kdrsa doğru olması lazım..ama 36da bırakacaktın da karışıklık mı oldu orası ayrı
benimkininde aklı çıkıyorduda nerdeyse benden önce girecekti zaten öyle bir yere oturtuyorlarki kıpırdaması mümkün değil anestesistinde bir eli eşimin omzundaydı kalkarsa oturtmek için hiç sorun yaşamadı. Sadece ameliyathaneye girerken etrafına bakınmadan girmesi gerekiyor okadar
ben de isterdim ama ztn girmem diyor ödlek kocam ve de benimki herhalde genel anestezi olacak.yaa ben cok istiyorum bebeğimin dünyaya gelişini görmeyi dr.la konuşucam olursa beni epid.sez.yapsın ya.acaba mümkün mü?bana pek değil gibi geldi ama çok istiyorum🙁
Nasıl yani sen daha 36 nın içindesin ki 37 ye kadar çalışır raporu veriliyor yani doğuma 3 hafta kalana kadar. Senin salı günü hesabın doğru bence doktor karıştırmış gibi geldi bana
makarna haşlıyorum. sonra tencerede biber domates mantar ya da elimde hangi sebze varsa onlaı kavuruyorum. pişince de üstüne makarnayı dök karıştır . bu kadar 🙂
evt benim de kafam karıştı güneş sen kaçıncı haftaya kdr aldın o raporu yani talebin neydi 3 hafta kalaya kdrsa doğru olması lazım..ama 36da bırakacaktın da karışıklık mı oldu orası ayrı