Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
battı balık yan gider demi pembik. bende sürekli ağzıma birşeyler atarken buluyorum kendimi. zaten göbek möbek aldı başını gitti. nasıl vereceksek bu kiloları bilmiyorum 🙂
sorma cnm yaa valla ne olacak bilmem.ekimde antalyaya tatile gidelim diyoruz ama diyorumki eğer kg verememiş olursam mümkün değil gitmem bi yere bu şişko halimde 🙂 özbek demese ben bakmayacaktım benim kız da koca kafalıymış
ayy süper cok sevindim senin adına 🙂ama beni yalnız bırakacaksın işte 🙁 ben 4 haziran son gun.ama neyse benim de toplam 10 iş günüm kaldı şükür var ya nasıl mutlu oluyorum düşündükçe 🙂
ben cok sıkıldım gecen sene tam 4 kez tatil yaptım ben kışın abant baharda bodrum yazın akçay altınoluk sonbaharda antep 🙂 ama bu sene daha istanbuldan çıkmadım hiç 🙁 bunaldım cok eğer bu durumda tatile gitmeden işe başlarsam kötü olacak gibi..e bebekle kültür turu olmaz otel tatili olur sadece.o acıdan bilemiyorum bakcaz artık duruma göre. özbek boşver sağlıklı olsunlar da kg boy önemli değil canım.