Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dedım ben kocam dınlemdı su banyoyo daha buyuk bı kuvet yaptıralım dıye
temız temıs suda doorurdumm..
bene odunc kuvet verecek olan varmı bı kerelık valla bak bı doorup gerı vercem ahha
bızım kocalarda kardes cıktı ıyımı benımkıde ben kucagımda yıkarım dıyo bıde yanında yatırcakmıs bıde asla uyumıycakmısız sırayla uyuycakmısız ya cocuk nefes alamzsa falan dıye bır suru felaket senaryosu yazıyo manyak adam..
dedım ben kocam dınlemdı su banyoyo daha buyuk bı kuvet yaptıralım dıye temız temıs suda doorurdumm.. bene odunc kuvet verecek olan varmı bı kerelık valla bak bı doorup gerı vercem ahha
sessizlik oldu gene.. Bu arada kızlar benim cumartesi partim var ya.. Onun davetiyesini göstermedim ben size di mi.. Dur onu ekleyeyim... Bakın bakalım olmuş mu.. Çünkü davetiyelrini geldiklerinde alacaklar..
sessizlik oldu gene.. Bu arada kızlar benim cumartesi partim var ya.. Onun davetiyesini göstermedim ben size di mi.. Dur onu ekleyeyim... Bakın bakalım olmuş mu.. Çünkü davetiyelrini geldiklerinde alacaklar..