Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
satdaşım benim doğum tarihim 16 haziran olacak büyük ihtimal o sebeple ben onu sayıyorum yani son 28 🙂 arci sen iş mi aldın eveeeeeee şöyle bir geçmişe baktım da simdik gördüm...yat dinlen kuşum yaa ne işi doğurcan iş yapcam diyee 🙂
satdaşım benim doğum tarihim 16 haziran olacak büyük ihtimal o sebeple ben onu sayıyorum yani son 28 🙂 arci sen iş mi aldın eveeeeeee şöyle bir geçmişe baktım da simdik gördüm...yat dinlen kuşum yaa ne işi doğurcan iş yapcam diyee 🙂
ben mutfaktayım kızlar..sonra da hazırlanıp doktora kızımı görmeye gidicez bgn..bakalım nasıl benim minik cadı..gelince yazarım size 🙂 kaybolmayın bir yere...ve sakııııııııııın doğurmayın 🙂
selam hanımlar uzun zamandır giremiyorum kızlar gece nişanım geldi kızım gelmek istiyor galiba bu gün yarın alırım meleğimi kucağıma dualarınızı esirgemeyin benden benimde dualarım sizlerle rabbim yardımcımız olsun